Sigsgaard og makker i ny finale

Sigsgaard og makker i ny finale

Christian Sigsgaard (til venstre) og doublemakkeren August Holmgren er godt spillende i Frankrig. I sidste uge vandt de én turnering, og i denne uge er de i finale i en anden. Privatfoto

TENNIS: I sidste uge vandt Christian Sigsgaard fra Næstved og makkeren August Holmgren doublerækken ved en 25.000 dollars-turnering i Frankrig, og i denne uge kan de følge succesen op med en tilsvarende sejr.

Torsdag spillede parret sig nemlig i finalen i Internationaux de Tennis Saint-Dizier med en sejr på 6-4, 6-2 over topseedede Arthur Bouquier fra Frankrig og Alexander Donski fra Bulgarien.

Sigsgaard og Holmgren blev ellers brudt i kampens allerførste serveparti, men brød tilbage til 4-4, holdt serv til 5-4 og afgjorde sættet med endnu et break.

I andet sæt fulgtes parrene til 2-2, men så trak danskerne fra, og efter en præcis en times spil, udnyttede de deres første matchbold.

I finalen venter det spansk/kinesiske par Jorda Sanchis og Te Rigele, og Christian Sigsgaard kan koncentrere sig 100 procent om den kamp.

Torsdag blev han nemlig slået ud i single efter et nederlag på 6-7, 3-6 til tyske Florian Broska i 2. runde.

Sigsgaard nåede at tilspille sig en enkelt sætbold ved 7-6 i tiebreaken i første sæt, men Broska afværgede og nappede i stedet sættet med tre point på stribe.

Tyskeren fortsatte opturen i andet sæt, hvor han hurtigt bragte sig foran 3-0, og i resten af kampen holdt begge spillere serv uden de store problemer.