Kampafgørende rødt kort

Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER, Claus Rasmussen
Kasper Lund fik rødt kort 20 minutter før tid. Alligevel nåede han at dele topscorerværdigheden med Martin Larsen. De to scorere fem gange hver. Foto: Jens Wollesen
Kasper Lund fik rødt kort 20 minutter før tid. Alligevel nåede han at dele topscorerværdigheden med Martin Larsen. De to scorere fem gange hver. Foto: Jens Wollesen All rights reserved! Jens Wollesen +4520471563

Gode gamle Fru Fortuna lader til at have set sig godt gammeldags sur på Næstved Herlufsholms 2. divisionsherrer i denne sæson.

I premieren mod Rødovre tabte sydsjællænderne med et enkelt mål i en kamp, hvor træner Tomas Laursen følte sig uretfærdigt behandlet af dommerne mod slutningen, og lørdag eftermiddag fulgte så endnu et ærgerligt nederlag.

Denne gang tabte Næstved Herlufsholm 25-22 på udebane mod IF Stadion, og denne gang var det primært lykkens gudinde, som Tomas Laursen ikke var helt på bølgelængde med.

– Jeg vil sige, at vi endnu engang var møg uheldige…, siger træneren.

Med 20 minutter igen, var der ellers meget, der tydede på en sejr til Næstved Herlufsholm, der netop havde bragt sig foran efter at have været bagud med fire mål.

Gæsternes optimisme ændrede sig dog på et øjeblik, da Kasper Lund fik direkte rødt kort efter et sammenstød med en Stadion-spiller.

– Modstanderen scorer, og bagefter løber han ind i Lund. Men dommerne ser det som om, han træder direkte ind i løbebanen – og så giver de rødt kort, siger Tomas Laursen.

Inden da havde Kasper Lund nået at score fem gange og som sædvanlig fyldt godt i midterforsvaret.

– Kasper spillede det bedste, jeg nogensinde har set fra ham. Uden ham skulle en anden finde noget ekstraordinært frem, og det lykkedes ikke, siger Tomas Laursen.

Det røde kort til Kasper Lund var dog langt fra Næstved Herlufsholm eneste sorte øjeblik lørdag eftermiddag i Brønshøj.

Allerede i første halvleg vred den spillende assistenttræner Mikkel »Døve« Pedersen nemlig om på foden og måtte udgå.

– Han kunne slet ikke støtte på foden, men nu må vi se, hvor slemt det er. Nu har vi to mand med en ankelskade, for Simon Bekker kom galt afsted til træning i mandags. Men sådan er det jo. Dem der har det svært, får det ikke nemmere…, siger Tomas Laursen.

I forvejen var Næstved Herlufsholm trup skrumpet ind på grund af et par sene klubskifter kort før sæsonstart, og nu kommer der så to skader og en mulig karantæne til Kasper Lund oveni.

– Vi må jo bare afvente og se, hvad der sker, siger Tomas Laursen, der måske skal overveje selv at klæde om til den næste kamp hjemme mod FIF 3. oktober.

– Det tror jeg ikke de andre vil synes om, for så får de ikke mange afslutninger. Så skyder jeg nemlig selv. Min arm fejler ikke noget – den skal bare varmes op, siger Tomas Laursen med et grin. Trods modgangen.

Noget positivt kunne træneren da ogsså tage med fra lørdagens kamp. Blandt andet en stærk defensiv indsats af Mads Olsgaard og Kaare Ravn, og en flot kamp af Martin Larsen med fem mål.

– Taktisk var vi et skridt foran Stadion og pressede dem på alle parametre. Vi var bedre forberedt end dem, og det havde været dejligt at slå dem, siger Tomas Laursen.