Hjælp til privatøkonomien

I Sandved kan man nu få hjælp til privatøkonomien. Det er virksomheden, »Økonomihjælpen«, der kan hjælpe.

Bente Kruhøffer har etableret virksomheden »Økonomihjælpen« i Sandved.Privatfoto
Bente Kruhøffer har etableret virksomheden »Økonomihjælpen« i Sandved.Privatfoto

SANDVED: I starten af januar 2014, såede Bente Kruhøffer idéen om muligheden for at få hjælp til ens privatøkonomi.

Nu har hun så etableret virksomheden »Økonomihjælpen«, der har til huse på Langgade 40, st., Sandved, Fuglebjerg.

Virksomheden vil hjælpe mennesker, der er kommet i økonomisk uføre.

Hjælpen kan være at hjælpe dem på fode igen, ved blandt andet at lave budget til dem, forhandle med deres kreditorer, fortælle dem hvad en struktureret økonomi vil betyde for deres hverdag eller at tage stilling til hvilket kreditforeningslån de skal vælge ved omlægning af nuværende lån, eller ved hjemtagelse af nyt.

Kurser

Bente Kruhøffer vil også lave kursus i økonomibehandling. Det kan være alt, lige fra hvordan man læser en lønseddel, forskudsregistrering, årsopgørelsen, budgetlægning og opfølgning.

– Samtidig vil vi give et indblik i hvordan en madplan og indkøbsseddel kan gøre en forskel i hverdagen, siger, hun.

– Vi gør dette fordi vi oplever, at der er mange mennesker, som har det dårligt økonomisk, og det giver utryghed, søvnløse nætter, og manglende overskud både på arbejdspladsen, men også derhjemme i hverdagen. Børn i familier, hvor økonomien halter, kan også mærke, at far og mor ikke har det overskud til børnene, så det føles godt at være barn, uddyber Bente Kruhøffer.

Tilbud til kommunerne

Økonomihjælpen kan tilbyde kommunerne at holde kurser for unge mennesker mellem 18-24, som er kommet på overførselsindkomst.

– Dette kursus skulle gerne give de unge en fornuftig tilgang til deres privatøkonomi. Vi er overbevist om, at hvis de unge får en god økonomisk »grunduddannelse«, kan samfundet spare mange penge på sigt, og den unge kan få glæde i hverdagen og kan yde noget for sig selv og samfundet, udtaler Bente Kruhøffer.

Virksomheden kan tilbyde de unge forskellige muligheder, alt fra budgetlægning til administration af økonomien i en periode.

– Det vil sige, at de får et rådighedsbeløb udbetalt og at vi betaler regningerne. Vi tager udgangspunkt i det individuelle ønske og arbejder således at alle er tilfredse, siger Bente Kruhøffer.

Erfaring

Bente Kruhøffers baggrund for at etablere »Økonomihjælpen«, er en mangeårig erfaring fra finanssektoreren.

– Vi er uafhængige, og det et plus for kunden. Vores koncept kan man kalde »Luksusfælden uden kamera og gaver, hvis man gør det godt i den første måned, udtaler hun.

Kunderne kan kontakte virksomheden på telefon 61 51 74 15 eller 32 20 40 52 for at få en aftale på plads, og Bente Kruhøffer kommer gerne ud i kundernes private hjem, fordi det giver ro og trygge rammer for den enkelte.

– Det handler om at få det bedste samarbejde, hvor tillid og tryghed skal være i højsæde, og derfor arbejder jeg altid efter kundens ønske og behov, siger hun.

Man kan læse mere på www.økonomihjælpen.dk.