Golf Cupen har jubilæum

Foto: Claus Rasmussen
For første gang finder finalen i Max Bank Golf Cup sted på Rønnede Golfklubs kuperede bane.
For første gang finder finalen i Max Bank Golf Cup sted på Rønnede Golfklubs kuperede bane.

Næstved // Sne og frost er rigtig dårligt golfvejr, men mens spillerne utålmodigt venter på varmere tider, har folkene bag Max Bank Golf Cup travlt med at gøre klar til endnu en udgave af turneringen.

– Det er 10. gang vi afholder matchen – altså en slags jubilæum, siger initiativtageren Palle Andersen.

Max Bank Golf Cup er en turnering for firemandshold, og sædvanen tro er den åben for spillere fra golfklubberne Næstved, Sydsjælland, Rønnede, Møn, Sorø, Korsør og Trelleborg i Slagelse.

Hver klub spiller en intern indledende runde på en fremmed bane søndag 30 efter følgende plan: Næstved spiller i Korsør, Sydsjælland spiller i Rønnede, og Rønnede spiller i Næstved, Sorø spiller i Trelleborg, Korsør dyster i Sorø, Møn spiller i Sydsjælland og Trelleborg spiller på Møn.

Finalen får deltagelse er 24 hold, der fordeles i forhold til antallet af deltagere fra hver enkelt klub. Alle klubber er dog sikret mindst én finaleplads, når det for første gang i turneringens historie går løs i Rønnede Golfklub søndag 13. juni.

– De er stolte af at kunne afvikle så stort et arrangement i deres helt nye og lækre klubhus – og på deres nye og meget spændende bane med to nye huller og en helt anden klipning af rough, end den vi kender fra gamle dage. Det er virkelig blevet en spændende og god bane. Vi glæder os meget til at afvikle finalen i Rønnede, siger Palle Andersen, der lokker med rejsegavekort fra DTF-travel som førstepræmie.

Deltagelse i turneringen koster 1.200 kroner pr. hold inkl. greenfee og bespisning, og der er åbent for tilmelding i klubberne fra 1.-10. maj.

– Som noget nyt kan man også tilmelde sig på GolfBox indenfor de respektive klubber, siger Palle Andersen.

Det er også muligt at tilmelde sig som single, og så vil turneringsledelsen sammensætte hold ud fra den.