Cirkus Arena er tilbage i feriebyen med Clemens

I år står rapperen Clemens bag Cirkus Arenas nye eventyr om Klovnen og Kronprinsen, der tager børn og voksne med på en magisk cirkusrejse i jagten på den tabte tåre.

Det sker tirsdag 17. juli kl. 17 i det store rødgule cirkustelt på Stejlepladsen I Karrebæksminde.

Cirkus Arena rider på en bølge af 6-stjernede anmeldelser. Faktisk har alle de professionelle anmeldere, der har set forestillingen siden Jyllandspremieren i april, givet topkarakter til årets forestilling Klovnen og Kronprinsen – Jagten på den tabte tåre.

Senest har forestillingen modtaget 6 stjerner fra Nordjyske Stiftstidende, og det gør den til den bedst anmeldte cirkusforestilling i nyere dansk tid.

– I år har vi givet bolden videre til Clemens, som har skabt en helt nytænkt cirkusforestilling med eventyr og nyskrevne rap- og popsange. Clemens har fortsat den eventyrstil, vi indledte med sidste års forestilling, og vi er meget glade for de mange flotte tilkendegivelser, vi har fået, siger cirkusdirektør Benny Berdino.

Når ingen har tid til pause, har vi ikke brug for en pauseklovn.

Clemens medvirker selv som klovnen og deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino, der sætter en eftersøgning i gang efter den forsvundne pauseklovn.