Billetter til showkamp frigivet

SONY DSC
SONY DSC

BRINGSTRUP: Fredag 24. september spiller Stjerneholdet og Journalistlandsholdet på sportspladsen i Bringstrup, hvor de lokale spillere tager kampen op mod de kendte gæster, men især gør en indsats for at samle penge ind til renoveringen af Bringstrup-Sigersted IFs omklædningsrum.

Billetterne kan købes i Sparekassen Sjælland, der bakker initiativet op på flere måder.

– Jeg er fuld af respekt for en landsbyforening, der med sådan et arrangement tager sagen i egen hånd for at skaffe midler til renovering af omklædningsrummene på den lokale skole. Derfor er det indlysende for Sparekassen Sjælland i Ringsted at støtte initiativet både økonomisk og med praktisk hjælp med at sælge billetterne, siger filialdirektør Bjarne Rasmussen.

Priserne er sat til 40 kroner for voksne, 20 kroner for børn under 15 år og 100 kroner for en familiebillet til to personer fra hver aldersgruppe. Billetterne giver adgang til sportspladsen i Bringstrup fredag 24. september fra klokken 17, hvor fodboldkampene går i gang en time senere med afvikling af en trekantturnering mellem de tre hold.

Stjerneholdets opstilling er aldrig definitiv, før spillerne står på banen, men foreløbig har John Faxe Jensen, eksbokseren Jesper D. Jensen og træneren Christian Andersen givet tilsagn. Journalistlandsholdet vil bestå af folk, der til daglig dækker det rigtige landshold.

Boder med salg af mad og drikke, kinesisk lotteri og anden underholdning skulle gerne skabe en hyggelig aften for alle aldersgrupper.

– En fodboldaften med kendte navne burde være interessant for rigtig mange i lokalområdet, så jeg håber da, at vi får travlt med at sælge billetter. Og skulle nogen være i tvivl om, hvorvidt de har tid og lyst til at se fodbold i Bringstrup 24. september, så køb da en billet under alle omstændigheder – pengene går jo til et godt formål, lyder opfordringen fra Bjarne Rasmussen, filialdirektør i Sparekassen Sjælland.