To trænere med lokal baggrund

Nordkøbenhavn Håndbold's trænervalg

Foto: Michael Bast

KENDTE ANSIGTER På tirsdagens pressemøde i Lyngbyhallen, præsenterede Nordkøbenhavn Håndbold sine to cheftrænere, som begge er meget kendte ansigter i den lokale håndboldverden. Her er deres CV i korte træk.

Herretræner Anders Schardelmann:

Som spiller i Brønderslev 2 div herre og derefter 10 år 1. div. i Gladsaxe HG, daværende bedste række.

Som træner : tre år som spillende træner i Herlev Hjorten 3 div. herre, daværende 3. bedste række, to år træner i Lyngby 1. div. herre

et år udskiftningsleder for Christian Dalmose i Lyngby 1 div. herre, fire år træner KFUM København, 2. div herre og to år træner HIK / KFUM herre ynglinge liga.

Instruktør for SHF og DHF. Privat: Bosiddende i Bagsværd. Gift, 4 børn, sektionsleder i politiet,

Dametræner Kim Rasmussen:

Har spillet på Lyngby Håndbold Klubs bedste herrehold i 16 år, afbrudt af et halvt år i svenske Stavsten.

Har i 15 år virket som træner for forskellige hold i Lyngby Håndbold Klub. De seneste syv år træner for Lyngbys bedste damehold. Overtog holdet i Danmarksserien og har nu etableret sig med pigerne lige under toppen i 1. division. I fire år talenttræner i DHF.

Bor i Herlev sammen med Janne. De har datteren, Mia på 3 år.

På pressemødet ville ingen af de to nye cheftrænere love mirakler og oprykning til den bedste række i den første sæson. Anders Schardelmann ville godt først have truppen endelig på plads, før han meldte noget ud om ambitionerne, mens Kim Rasmussen i hvert fald kunne love, at hans hold ville kunne drille alle i den 1. division, som tegner til at blive den stærkeste nogensinde.