Står i spidsen for U-holdet

FODBOLD Jimmi Bertelsen overtager 1. juli cheftrænerjobbet for klubbens 2. hold, i daglig tale U-holdet, der netop har sikret sig oprykning til Danmarksserien. Jimmi Bertelsen overtager jobbet fra Johan Lange, der fremover skal fungere som ITU-træner.

36-årige Jimmi Bertelsen har det seneste 1½ år været assisterende træner på U/18-holdet, men nu får han ansvaret for U-spillerne på 2. holdet. Han er særdeles velkendt i klubben, idet han udover den seneste tids U/18-trænerfunktion også spillede otte år som ungdoms- og seniorspiller, og i 90'erne blev det endda til tre 1. holdskampe for klubben i UEFA's Intertoto Cup.

Bertelsen skiftede som juniorspiller sin barndomsklub Virum-Sorgenfri ud med Lyngby Boldklub, men efter fire år på Danmarksserieholdet i Lyngby-trøjen gik turen tilbage til Virum. Her optrådte han i 10 år på klubbens Danmarksseriehold, hvoraf han i de sidste 2½ år endvidere fungerede som spillende assistenttræner for Hasse Kuhn.

I den kommende sæson kan han derfor se frem til et møde med sin tidligere cheftræner for Virum-Sorgenfri.Jimmi Bertelsen er uddannet pædagog og arbejder til daglig på Virum Skole som skolepædagog.