Nordsjællands Politi søger vidner til voldtægt i Lyngby

I forbindelse med en voldtægt, der skete i en pirattaxa på Lyngby Omfartsvej den 1. september, søger Nordsjællands Politi vidner og andre med oplysninger til sagens opklaring

I forbindelse med efterforskningen af en voldtægt af en 21-årige kvinde søndag den 1. september 2019 søger Nordsjællands Politi vidner og andre, der kan have oplysninger til hjælp for opklaringen af sagen. Voldtægten skete i følge politiets pressemeddelelse omkring klokken 06.50 ved Lyngby Omfartsvej under Lyngby Hovedgade i Lyngby.

Kvinden blev samlet op i indre by i København af en "pirattaxachauffør", der kørte kvinden mod Lyngby. På Lyngby Omfartsvej under Lyngby Hovedgade, kørte taxachaufføren ind til siden, hvorefter kvinden blev udsat for voldtægt. Chaufføren kørte herefter kvinden til krydset Grønnevej/Virumvej i Virum, hvor hun klokken 07.09 blev sat af, hvorefter chaufføren fortsatte ad Virumvej i retning mod København.

Chaufføren beskrives som en 32-40-årig mand, mørklødet, udenlandsk af udseende, overvægtig, kort, mørkt hår, bred eller flad næse, han talte dansk og engelsk. Han kørte i en hvid/lys SUV, muligvis en Skoda Yeti model 2010-2014.

Nordsjællands Politi vil gerne høre fra vidner, der har set sådan en bil om natten søndag den 1. september i København og Nordsjælland, herunder vinder, der har set bilen holde på Lyngby Omfartsvej under Lyngby Hovedgade, eller som så kvinden blive sat af i krydset Grønnevej/Virumvej. Nordsjællands Politi vil også gerne høre fra vidner, der har kendskab til en bil, som den beskrevne, der benyttes som "pirattaxa", herunder også borgere, der har kørt i bilen eller lignende biler.

Vidner og andre med oplysninger til sagen bedes kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer eller oplysninger til sagen, som er under efterforskning./sig