Meget at varme sig på i en kold tid

Trongårdens IF hentede fire sølv- og fire bronzemedaljer ved indendørs mesterskaber.

Meget at varme sig på i en kold tid
Selma Guldager fik sit gennembrud ved weekendens stævne.

Trongårdens IF havde 11 deltagere med til de Østdanske Indendørs Mesterskaber for Ungdom, herunder en del mesterskabsdebutanter.

Flere af klubbens erfarne atleter havde meldt afbud for at spare kræfter til DM senere på sæsonen, så klubbens ledere var usikre på, hvad det kunne række til. Tvivlen blev dog gjort til skamme, da atleterne tilsammen vandt otte medaljer: 4 x sølv og 4 x bronze.

Bedst gik det for Selma Guldager, som fik lidt af et gennembrud hos de 14-15-årige piger med to sølvmedaljer i længde- og trespring. Begge gange efter at have sprunget nye personlige rekorder.

Næstbedst gik det for klubbens talentfulde spydkaster Viola Lei Hansgaard, som hos de 14-15-årige piger sikrede sig sølv og bronze i højdespring og kuglestød. I samme aldersklasse fik Signe Løber bronze i længdespring. Selma og Signe var også i finalen i 60 m, hvor det blev til en 6. og 7. plads.

Axel Blanco-Hansen vandt sølv på 1000 m hos de 12-årige med ny personlig rekord. Stine Tingbæk, der netop er skiftet til Trongårdens IF efter at være flyttet til Lyngby, vandt bronze i længdespring hos de 18-19-årige. Det samme vandt Oliver Kronborg Gede hos de 13-årige drenge i kuglestød.

Nu ser klubben frem mod de danske ungdomsmesterskaber om fem uger. Forinden skal formen finpudses ved en træningslejr i Malmøs indendørs atletikhal.

Weekenden inden havde Trongårdens IF 33 deltagere med i anden afdeling af den traditionsrige atletikserie Hvidovre Indoor.

Samlet sikrede de 33 deltagere klubben 21 disciplinsejre og samlede så mange point, at Trongårdens IF nu fører klubkonkurrencen foran Greve Atletik og Amager AC. Sidste runde afholdes 5. februar for de 17 deltagende klubber.