Lokal politiker helt til tops i Konservativ Ungdom

Magnus Von Dreiager fra Lyngby-Taarbæk afløser Anders Storgaard som landsformand for Konservativ Ungdom

Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with g3 preset Copyright 2020. All rights reserved.

På Konservativ Ungdoms landsråd 21.-23. august blev kommunalbestyrelsesmedlem i Lyngby-Taarbæk Magnus Von Dreiager valgt som ny landsformand.

Han afløser Anders Storgaard, som har haft posten de seneste to år og har valgt at træde tilbage. Magnus Von Dreiager har siddet i forretningsudvalget et år inden, at han stillede op som landsformand. Ud over at sidde i kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk har 22-årige Magnus Von Dreiager sin egen livsstilsbutik i Hellerup og studerer jura på Københavns Universitet.

"Jeg går til opgaven med stor ydmyghed, når man kigger på de navne, som har siddet i formandsstolen før mig. Jeg ser dog meget frem til at komme i gang med arbejdet og kunne løfte Konservativ Ungdom til helt nye højder," udtaler den nyvalgte landsformand i en pressemeddelelse.

Ahlers prøvede forgæves

Han bliver den første landsformand nogensinde for Konservativ Ungdom, som kommer fra Lyngby-Taarbæk. Den seneste, der gjorde forsøget, var tidligere minister og serieiværksætter, Tommy Ahlers, da han stillede op som landsformand i 90'erne efter at være flyttet fra Sydjylland til hovedstaden for at studere jura. Han blev dog aldrig valgt.

Nu overtager Magnus Von Dreiager styringen over Danmarks ældste og i dag tredjestørste ungdomsparti.

jesl