Ledige pladser i koret

Elverhøjkoret afholder audition den 25. maj i Lyngby Kulturhus. Koret deltager i koncerter, rejser og ikke mindst i de store opsætninger i Dyrehaven. Næste gang 2010

KGS.LYNGBY | Sangens År er godt i gang, og det samme gælder Elverhøjkorets kalender for 2008. Med de mange forskellige sammenhænge, som elverhøjkoret medvirker ved i 2008, fremgår det med al tydelighed, at sang hører med hver gang, der skal være noget festligt. Elverhøjkoret åbnede Sangens År 2008 ved en festlig nytårskoncert i Lyngby Kulturhus, og er netop kommet hjem fra en koncertrejse til Athen. I juni måned medvirker koret ved det store Jubilæums Tattoo på Rosenborg Eksercerplads i anledning af Livgardens 350 års jubilæum, og straks efter sommeren skal koret indstudere et nyt værk af komponisten Jørgen Messerschmidt. Værket skal uropføres ved Sangens Dag i Kgs. Lyngby den 5. oktober 2008. Og sådan fortsætter korets kalender med at præsentere nye, spændende koncertprojekter. Nye planer for 2009 og 2010 er i støbeskeen – og det kan allerede nu annonceres at koret åbner 2009 med en nytårskoncert i Christianskirken i Kgs. Lyngby søndag den 25. januar 2009 kl. 15:00.

Elverhøjkoret er altså et kor med mange forskellige koncertprojekter, koncertrejser og udfordringer. Med fokus på sangteknisk og musikalsk udvikling skal koret fortsat holde sig i form og vise, at korsang kan indgå i mange forskellige sammenhænge. Og sidst men ikke mindst, så skal koret holde sig i form til at medvirke ved Det Kongelige Teaters opsætninger i Dyrehaven. Som korsanger i Elverhøjkoret bliver man altså udfordret på mange planer.

Derudover kan elverhøjkoret tilbyde sine sangere øvefaciliteter i særklasse i Lyngby Kulturhus. Koret er rigtig godt organiseret med bestyrelse og hjemmesiden (se www.elverhøj.dk), hvor medlemmer og andre interesserede kan holde sig ajour med aktiviteterne.

"Har du stemmen, humøret, viljen, åbenhed og lyst til at blive del af Elverhøjkoret, så meld dig til audition

søndag den 25. maj 2008," siger kordirigent Julie Smed Jensen.

De, der melder sig, vil blive bedt om at synge enten "Yesterday" eller "Det er i dag et vejr". Dernæst vil dirigenten gennemføre forskellige stemmemæssige og musikalske øvelser. Der er yderligere informationer om audition på www.elverhøj.dk.