Flot sæsonstart giver gode TV-penge til Lyngby

Som det ser ud, står Lyngby Boldklub til at indkassere næsten 6 mio. kroner efter de første 13 spillerunder i Superligaen.

Vi er sindssygt glade og stolte, for det har været fire fantastiske måneder med Superliga-fodbolden tilbage i LyngbyFODBOLD Vinden blæser Lyngby Boldklubs vej.

Kaos på de indre linjer har været dagens orden i klubben igennem alt for mange sæsoner, men da Hellerup Finans trådte ud og overlod roret og ledelsen i klubben til de kongeblåhjertede fra Friends Of Lyngby, er det kun gået én vej: Frem.

Klubben rykkede op i 1. division, og de første 13 spillerunder i Superligaen er gået godt. Ikke prangende, men godt. Et tilskuergennemsnit på mere end 4.000 på hjemmebane siger alt om den interesse, der er for klubben, der for et år siden vel knap kunne hente 2.000 tilskuere til hjemmekampene.

En fornuftig pointhøst har gjort, at Lyngby efter de første 13 runder lå på 10. pladsen i Superligaen, og det betyder igen, at der er fornuftige TV-penge på vej til klubben.

Tipsbladet.dk har foretaget beregninger på, hvor mange TV-penge klubberne kan forvente, og ifølge denne beregning kan Lyngby Boldklub vente sig næsten 6 mio. kroner. Tipsbladet.dk har regnet sig frem til, at klubben får 5,9 mio. kroner efter de første 13 runder.

Det beløb kan man godt genkende i klubben, siger den kommercielle chef, Kristian Maimann, til Det Grønne Område:

"Vi ved endnu ikke med sikkerhed, hvad det endelige beløb bliver, men det er da i det leje, hvilket klart er tilfredsstillende," siger han:

"Vi er sindssygt glade og stolte, for det har været fire fantastiske måneder med Superliga-fodbolden tilbage i Lyngby. Ud over de flotte sportslige resultater og den øjeblikkelige tiendeplads i 3F Superligaen så har vi også oplevet en helt utrolig opbakning fra hele lokalsamfundet, der i den grad har fundet vejen til stadion," konstaterer han – og uddyber:

"Vores tilskuergennemsnit er på mere end 4.000, og senest mod Brøndby havde vi det højeste tilskuertal i over 25 år. Det vidner om, at vi har taget nogle kvantespring som klub, og at byen er bag os. Både når vi løber på banen, men også når vi engagerer os i Liv i Lyngby, i Science Festival, på skolerne og i bybilledet oplever vi en kæmpe støtte, og det giver os en stor tro på, at vi kan lykkes med vores projekt og forløse det store potentiale, der er i klubben."

Der udbetales TV-penge efter 13. runde, 26. runde og efter sæsonafslutningen.

Ifølge Tipsbladet.dk får FC Midtjylland på førstepladsen mere end 14 mio. kroner til FC Midtjylland denne gang. Silkeborg på sidstepladsen får 2,5 mio. kroner.