Coop 365 åbner i Irmas lokaler i næste uge

På fredag i næste uge kan du komme til åbningsfest hos Coop 365 i Hovedgaden.

Coop 365 åbner snart efter Irma-lukning: “Det bliver et flop”

Til manges misfornøjelse besluttede Coop at lukke alle landets Irma-butikker.

Det ramte blandt andet butikken i Lyngby Hovedgade. I butikkens sidste dage kunne man derfor opleve et sjældent syn med en butik, hvor de handlende gik mellem næsten tomme hylder.

Men nye vinde blæser, og hylderne er snart fyldt op igen. Arbejdet er i fuld gang med at få åbnet den nye Coop 365, og åbningsfesten er i næste uge. Nærmere præcist fredag 2. juni.

Foto: Carmen Elvira Heine Prakke

Bliver et flop

Det Grønne Område spurgte på Facebook, hvordan folk tager beslutningen om Irmas lukning, efter det er kommet lidt på afstand, og hvad man siger til den nye butik.

“Tja, Irma lukker vel, fordi kunderne svigtede,” skriver Henning Andersen.

“Kommer til at savne Irma på Hovedgaden. Irma har gode kvalitets produkter. Og sørgede for, at butikken altid fremstod pæn, ren og med orden i sortimentet,” skriver Winnie Olesen.

“At lave en såkaldt Coop 365 på Lyngby Hovedgade bliver en beslutning, som Coop kommer til at fortryde. Irma trak kunder fra et større område omkring Lyngby – kunderne kørte gerne lidt længere for at få nogle af de mere specielle "Irma-varer". De varegrupper findes ikke i Coop 365 – her finder man et almindeligt discountudvalg, som ligger langt fra Irmas varegrupper.

Hvordan Coops ledelse kan tro, at forretningen på Lyngby Hovedgade vil trække de samme kunder, er mig en gåde. Der ligger jo adskillige Coop 365 i Lyngby og omegn, så hvorfor køre til Hovedgaden? Det bliver et flop.

Hvis Coop havde tænkt sig om, havde de lavet den om til Brugsen. Dér finder man trods alt varegrupper, der er nærmere Irma-konceptet,“ skriver Lis Ea Brønnum.