Urealistisk at renovere haller | _for over 100 mio. kroner_

- Vi skal se på, hvad der er kritisk og skal udbedres her og nu i Lejres ni haller, og hvad der kan vente, siger formanden for kultur- og fritidsudvalget, Lena Holm Jensen (V).
– Vi skal se på, hvad der er kritisk og skal udbedres her og nu i Lejres ni haller, og hvad der kan vente, siger formanden for kultur- og fritidsudvalget, Lena Holm Jensen (V).

Formanden for kultur- og fritidsudvalget i Lejre, Lena Holm Jensen (V) regner ikke med, at Lejre afsætter over 100 mio. kroner til renovering af hallerne. Det skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Firmaet Rambøll vurderer i en rapport, at Lejres ni haller bør renoveres for 100 – 115 mio. kroner. Men så mange penge har Lejre ikke til projektet.

– Resultatet på de ca. 110 mio. kroner nås kun, hvis alle vores haller skal op på den standard, som der bygges efter i dag. Det er naturligvis urealistisk at afsætte så mange penge til renovering af hallerne, siger Lena Holm Jensen.

– Derfor vil rapporten blive delt op, så vi bedre kan gennemskue, hvad der er kritisk og skal udbedres her og nu, og hvad der kan vente, siger udvalgsformanden.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.