Nu starter forsalget til livsstilsdagene

Nu starter forsalget til livsstilsdagene
Foto: Jens Wollesen

På trods af en kold start på foråret, spirer det i Ledreborgs dejlige Slotspark. Erantis og vintergækker dækker skovbunden under de store træer, fugle og vildt er begyndt at røre på sig – og alle de nye ideer og aktiviteter til årets Ledreborg Livsstilsdage spirer ligeså.

Inden længe vil parken være fyldt med over 200 spændende udstillere, når livsstilsdagene løber af staben fra den 26. til 29. maj 2023. I år har rigtigt mange nye udstillere fundet vej til Ledreborg, men også gamle kendinge fra tidligere år vender tilbage.

– Det kommer til at bugne med kunsthåndværk, brugskunst, mode, smykker, sko og cremer – det bliver enhver kvindes paradis. Og manden skal ikke kede sig, for i år vil der både være ATWer, elværktøj, grilltilbehør, sportsudstyr – for ikke at nævne den spændende fortælling om verdens dyrest solgte herreur, som Lauritz.com præsenterer, lyder det i et nyhedsbrev fra arrangørerne, der fortsætter:

– Hos os er der højt til himlen, og der er plads til både store og små. Vi har selvfølgelig også sørget for, at der er masser af underholdning til børnene, som blandt andet kan nyde nærværet med dyrene i naturen og udfolde sig med alle de sjove aktiviteter i Børneland. Du kan derfor roligt tage hele familien med – Ledreborg Livsstilsdage er den perfekte udflugt i Pinsen.

Og lige nu er det muligt, i en tidsbegrænset periode, at få fat i billetter til hele familien til en reduceret pris i forsalg via www.livsstilsdage.ledreborg.dk.

Forsalget til dette års Ledreborg Livsstilsdage er nu begyndt – spar penge, undgå kø og køb online. I en begrænset periode. Arkivfoto: Jens Wollesen