Ikonisk bryggeri fejrer 20 år: – Det er nemmere at få succes, hvis man ikke ved, hvad der kan gå galt

- Det er nemmere at få succes, hvis man ikke ved, hvad der kan gå galt

Foto: Per Christensen

Foto: Per Christensen
<p>Allerede da han startede i folkeskole, vidste Tore J&oslash;rgensen, at han ville v&aelig;re landmand, n&aring;r han blev stor. Han ville ikke have et job, hvor det hele var snak &#8211; han ville g&oslash;re noget, skabe noget. Og s&aring;dan blev det. Indtil han som 41-&aring;rig valgte at g&aring; nye veje og uddannede sig til &oslash;konom og fik et job p&aring; kontor. Det holdt i lige pr&aelig;cis seks m&aring;neder, f&oslash;r han i 2004 inds&aring;, at det ikke gik. Og s&aring; fik han en ide, der skulle g&aring; hen og blive ikke blot en karrierevej, men en livsstil: Han &aring;bnede Herslev Bryghus. Et g&aring;rdbryggeri ved Herslev, der her 20 &aring;r efter anses for v&aelig;rende b&aring;de en frontl&oslash;ber indenfor &oslash;kologisk produktion og en innovat&oslash;r i branchen.</p>