Udvalg sender nye plejeboliger retur

© B.A. - LOK.PLAN F. BELLINGEPARKEN.
© B.A. – LOK.PLAN F. BELLINGEPARKEN.

Hvilke økonomiske indvirkninger vil det få på driften, hvis man bygger i to etager i stedet for én? Hvor stor vil larmen fra motorvejen blive, når man flytter højere op i luftlaget end i stueplan? Og hvilken type erhverv på nabogrunden er det, som nu pludselig er blevet inddraget?

Dette er blot nogle af de ubekendte faktorer, der har gjort, at Social- og Sundhedsudvalget foreløbigt har afvist sagen om de 93 kommende plejeboliger i Bellingeparken på Lykkebækvej i Køge.

Det skriver DAGBLADET Køge.

Der skal flere detaljer på bordet, før udvalget vil givet politisk grønt lys til at sætte opførelsen af boligerne i gang, fortæller Jeppe Lindberg (LA), formand for udvalget.

– Det virker lidt til, at embedsmændene ville lave et barn på os, siger han til DAGBLADET Køge.

– Vi afviser forslaget, fordi vi ikke mener, at der er oplysninger nok om driftsøkonomien. Som jeg ser det, har forvaltningen været lidt for hurtig på aftrækkeren, når der for eksempel nu er tænkt et erhvervsområde ind. Vi vil gerne være med til at udvikle erhverv, men i vores udvalg må vi primært arbejde for, at vi får den bedste løsning for vores ældre borgere, tilføjer Jeppe Lindberg overfor DAGBLADET.