Teknisk arbejde skaber forstyrrelser på biblioteker

Flytningen af en server betyder lidt forstyrrelserne på kommunens biblioteker.
Flytningen af en server betyder lidt forstyrrelserne på kommunens biblioteker.

køge kommune: KøgeBibliotekernes it-systemer bliver styret af en server, som står på Køge Rådhus.

Denne server skal it-afdelingen flytte i uge 33, da den ikke kan tåle rystelserne fra de byggerier som er i gang i øjeblikket i Køge midtby. Flytningen vil påvirke bibliotekernes åbningstider og betjening.

Mandag 10. august lukker Borgerservice i Borup kl. 17.45 og fredag 14. august og 15. august holder Borgerservice helt lukket. Der vil ikke være adgang til Selvbetjent Bibliotek i Borup og Herfølge fra onsdag 12. august til og med søndag 16. august. Bibliotekerne i Borup og Herfølge holder ligesom Køge Bibliotek åbent som normalt i den betjente åbningstid. Betjeningen vil ske via et nødsystem sådan, at borgerne forsat vil kunne låne og aflevere deres biblioteksmaterialer.

– Vi holder åbent og vil gøre vores bedste for at alle får en god betjening på trods af it-forstyrrelserne, fortæller bibliotekschef Jytte Dahl.

– Vi må dog forberede de mange der benytter bibliotekernes pc'er eller det trådløse netværk at adgangen til internettet kan være nede i perioder, oplyser hun og beklager de gener det måtte medføre. Man kan tilmelde sig bibliotekets sms-tjeneste med information om ekstraordinære lukninger af de selvbetjente biblioteker. Det sker ved at sende en sms med teksten KB LUK til 1999 for Herfølge Bibliotek og en sms med teksten KB SELVB til 1999 for Borup Bibliotek.