Knallertkører stak af efter sammenstød

Knallertkører stak af efter sammenstød

En knallertkører stak mandag aften af efter et sammenstød med en anden knallertfører. Nu forsøger politiet at finde frem til personen. Foto: Kasper Ellesøe

Foto: Kasper Ellesøe

Mandag aften klokken 18.23 fik politiet en anmeldelse om, at to knallerter kort forinden var stødt sammen på Ravnsborgvej i Køge ud for en ungdomsklub. Den ene knallertkører var kørt fra uheldsstedet uden at give sig til kende over for modparten, fremgår det af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Netop politiet fik på uheldsstedet kontakt til en 60-årig mand fra Køge, som var uskadt efter uheldet. Han var forinden kørt på sin lille 30-knallert ad Ravnsborgvej mod øst, da han så en anden knallertkører komme ud på vejen fra en udkørsel ved ungdomsklubben.

Knallertkøreren fortsatte tværs over Ravnsborgvej og ramte ind i venstre side på den 60-åriges knallert, så han væltede om på højre side. Knallerten fik mindre skader herved, oplyser politiet.

Modparten blev beskrevet som en spinkel mand, der var iført sort tøj og en styrthjelm. Uden at give sig til kende over for den 60-årige flygtede modparten på sin knallert, der ikke var forsynet med en nummerplade.

Politiet har nu optaget rapport om sammenstødet i et forsøg på at identificere modparten ud fra blandt andet vidneforklaringer fra andre tilstedeværende ved ungdomsklubben, oplyser man.