Gørslev havde spillet – Greve havde kynismen

Fodbold: Forårspremieren i Danmarksseriens kvalspil mellem Gørslev og Greve endte med en 2-1-sejr til sidstnævnte, men begge trænere var efterfølgende enige om, at en pointdeler havde været fair.

Gørslev havde spillet - Greve havde kynismen

De blå-hvide fra Greve var lige tanden mere koldblodige end Gørslev. Hér er det en kamp mellem de to hold for et par år siden. Foto: Jeppe Lodberg

Efter tre en halv måned uden en betydende kamp for nogen af holdene, stod Gørslev og Greve fredag aften for tredje gang siden september over for hinanden i Danmarksserien.

Denne gang blot i det noget pudsige nedrykningsspil, hvor mange hold reelt set allerede er sikret mod netop nedrykning, men hvor nogle enkelte stadig må kigge nervøst på stillingen fra uge til uge.

Et af de hold er Gørslev, og det er de i mindst lige så høj grad efter forårspremieren, som ikke blev spillet “helt” på hjemmebane, men i stedet på kunstgræsset i Herfølge.

Efter de 90 minutter stod der nemlig 1-2 og blinkede på måltavlen, og dermed tre point til Greve, som for sin del formodentlig ikke behøver meget mere end en håndfuld yderligere point, før man kan slappe af resten af foråret.

Sejren fredag var dog ikke overmåde fortjent, erkender Greve-træner Anton Moestrup, hvis tropper da også var heldige med at blive sat i gang allerede efter fire minutter, da Gørslevs Emil Skovbo kom til at heade et hjørnespark i eget net.

– Aaaarh, jeg ved sgu ikke, om det var 100% fortjent, at vi vandt. Gørslev var bedst i 2. halvleg, ingen tvivl om dét. 1. halvleg var meget lige, men der var vi super skarpe, så på en eller anden måde kunne det måske godt være endt uafgjort. Jeg vil definere vores indsats i dag som kynisk, lød det ærligt efter matchen fra Anton Moestrup.

Kampen blev generelt en hektisk affære, hvilket de mange frispark og hele otte gule kort vidner meget godt om. Ikke at det på nogen måde var svinsk undervejs, men der blev gået til stålet, var trænerne enige om.

– Jeg synes sgu, at det er en meget lige kamp, og måske vil jeg endda sige, at vi mellem felterne er det bedste hold i dag. Men Greve formår at score på to hjørnespark, og det er jo helt klart også en kvalitet. Vi har et spilovertag, men vi mangler igen den berømte skarphed – modsat dem, sagde Gørslev-træner Dani Mujkanovic.

DS, kvalspil, pulje 1

Gørslev-Greve 1-2 (0-2)

0-1: Emil Skovbo (selvmål/4.) 0-2: Jonathan Villadsen (39.) 1-2: Niclas Thaulow (77.)