Feminin omsorg i alle former

Foto: Bjørn Armbjørn, Dorte Larsen

køge: – Jeg vil hellere bruge to timer på en kunde for at finde det, hun er tilfreds med, end at sende hende ud af døren med en nederlagsfornemmelse!

Det siger Karina Mellon til DAGBLADET Køge.

Hun er ny butikschef for Femilet i Torvebyen siden februar og viderefører med nænsom finfølelse og fingerspidsfornemmelse den omsorgsfulde service i det intime univers, hvor piger og kvinder i alle aldre, former, størrelser og typer kommer for at købe lækkert undertøj, nattøj, lingeri og badedragter.

Selv om det er hurtigere og umiddelbart nemmere at handle på Femilet online, foregår langt størstedelen af handlen stadig i butikkerne med den personlige betjening og vejledning, ikke blot i Torvebyen, men landet over.

– En bh findes i 36 forskellige udformninger, fordi kvinderne er så forskellige og derfor har brug for vores hjælp og vejledning til i tryghed at finde den helt rigtige, forklarer Karina.

Hun nyder arbejdet med at finde den præcise pasform uanset kvindefacon for at give sine medsøstre velvære indefra, så bhén eksempelvis hverken skærer, snærer eller laver deller, men tværtimod giver velvære under tøjet og en – måske overraskende – nydelig kavalergang!

Læs meget mere i DAGBLADET Køge