Åbent hus: Netværk hjælper seniorer i job

Job: Senior Erhverv Sjælland Øst holder Åbent Hus for at informere om netværkets aktiviteter: jobskabelse for ledige seniorer 50+, og gratis jobformidling for virksomheder

Senior Erhverv Sjælland Øst fortælle om arbejdet med at skaffe jobs til ledige seniorer via selvaktivering og aktivt opsøgende salgsarbejde, og hvordan du selv kan medvirke til hurtigere at få et nyt job.

Det sker, når netværket inviterer alle ledige seniorer til at aflægge besøg til åbent hus på Astersvej 23 E, 4600 Køge, onsdag, 8. februar klokken 10.30 – 12.30.

– Det viser sig, at jo mere vi i fællesskab trækker på samme hammel, jo bedre er den enkelte rustet til at komme videre, opretholde motivation og arbejdsparathed, og dermed hurtigere komme tilbage i job, siger formand for Senior Erhverv Sjælland Øst, Henrik Theill.

Senior Erhverv har på landsplan ca. 1800 medlemmer, og siden 2002 har man hvert år skaffet nyt job til omkring 50 procent af dem.

– Er du en virksomhed, der søger nye medarbejdere, gør jeg opmærksom på, at al jobformidling gennem Senior Erhverv er helt gratis for virksomheden – og seniorer er loyale, kompetente og erfarne medarbejdere, siger Henrik Theill.

Senior Erhverv er et landsdækkende netværk finansieret af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, og har 21 afdelinger over hele landet.