Længe ventet indvielse af gratis træningsfasciliteter

Tirsdag eftermiddag blev styrketræningsmaskiner som står udendørs ved Energicenter Voldparken indviet med friskpresse juice, taler og vægtløftning

Længe ventet indvielse af gratis træningsfaciliteter

Forperson for Brønshøj-Husum Lokaludvalg Christoffer Rosenkrands fik efter sin indvielsestale af de nye styrketræningsmuligheder, instruktioner fra trænerne i Idrætsfællesskabet. Foto: Kaj Bonne

Foto: Kaj Bonne

Redskaberne har stået ved siden af Energicenter Voldparkens hal længe og tirsdag blev de indviet med taler og juice inden der blev løftet jern. Anlægget er opført af Energicenter Voldparken med tilskud fra Københavns Kommunes pulje til outdoor aktiviteter.

Maskinerne kan reguleres i vægt, således af alle størrelser muskler kan være med. Foto: Kaj Bonne

Anlægget blev indviet af forperson for Lokaludvalget Christoffer Rosenkrands som opfordrede alle der har lyst, til at være aktive i sundhedens navn for bydelen:

– I lokaludvalget er vi blandt andet optaget af bydelens sundhed. Når vi sammenligner os med andre bydele i København, så lever os der bor i 2700 lidt kortere, vi er mindre fysisk aktive og vi har et lidt dårligere mentalt helbred. I Lokaludvalget har vi et Social- og Sundhedsudvalg som blandt andet holder sundhedsnetværksmøder for aktører i bydelen, så de lærer hinanden og hinandens tilbud bedre at kende. Og så arrangerer lokaludvalgets også en gåtur for seniorer: ’Brønshøj-Husum Walks’ 15. maj. Hvis nogen har lyst til at være med til at arbejde for bedre sundhed i bydelen, så meld jer til Social- og Sundhedsudvalget.

Derefter blev der budt på introduktion til styrketræning som Idrætsfællesskabet stod for.

I dagens anledning var Energicenterets Kulturcaféen omdannet til fitnesscafé og Det Økologiske Folkekøkken, som starter igen torsdag den 23. marts, gav et bud på friskpresset sund juice og energibarer.

Du finder træningsanlægget i gårdrummet ved hallen og den nærmeste indgang er fra Åkandevej.

Der er en god håndfuld maskiner og med kunstgræs under. Foto: Kaj Bonne