Tophold kørte Raklev over

Foto: Thomas Olsen, Christian Dahl

Overmagten var for stor, d Raklevs kvinder søndag havde besøg af Roskildes divisionsreserver i kvalifikationsrækken.

Raklevs træner Thomas Voss mener, at Roskilde havde niveau til toppen af 3. division, og det blev da også til en storsejr i Røsnæshallen.

– Hvis vi skal slå Roskilde, så skal vi ramme et meget højt niveau, og der er vi slet ikke i kampen. Men vi behøvede ikke at tabe med 13 mål, konstaterer Thomas Voss.

Kampen igennem havde Raklev problemer med at dæmme op for Roskildes skytter, og allerede i første halvleg kom holdet stort bagud.

Det lykkedes dog at mindske forskellen til fem mål ved pausen, og i anden halvleg nåede Raklev op på 15-18.

Men Raklev kunne ikke holde kadencen, og Roskilde kløede på, og så endte resten af kampen 8-18, så slutresultatet endte med 23-36.

– Roskilde, Ydun og Dalby er en tand stærkere end resten af holdene i rækken. Roskilde kan tage spillere fra en helt anden hylde. De tager fra en hylde, som vi skal levere mere end topniveau for at matche. Men det er lidt ærgerligt, at vi fra 15-18 ikke formår at holde den. Vi behøver ikke tabe så stort, siger Thomas Voss.

Og han bliver ikke pessimist efter nederlaget.

– Vi formår at skabe chancer, og det er positivt. Vores forsvar og returløb er så ikke, hvor det skal være. Men der er ikke noget panik hos os. Vores primære mål er at blive i rækken, og så er der nogle få hold, hvor vi ikke forventer at få point. Roskilde er et af dem, siger Thomas Voss.

Roskilde er nummer to et point efter Dalby, mens Raklev er på femtepladsen – men også er det hold, der har spillet flest kampe i rækken.

Kampen i tal

Raklev-Roskilde 23-36 (12-17)

Raklevs målscorere: Mette Prehn 7 (4), Heidi Schou 6 (1), Line Belling 5, Rikke Sonne 3, Maria Jensen 2.