Tilfredshed i begge lejre

Fodbold: Høng og TFC Odsherred i serie 1 spillede uafgjort i et lige opgør mellem de to oprykkere.

Høng og TFC Odsherred var godt tilfredse med det uafgjorte resultat i Høng.

Foto: Per Christensen

Det er ikke altid givet, at to trænere har helt det samme syn på den indbyrdes fodboldkamp, men lørdag eftermiddag var der udtalt enighed om forløbet af kampen og i øvrigt også tilfredshed med resultatet, da de to oprykkere i fodboldens serie , Høng og TFC Odsherred, spillede uafgjort 1-1.

Lørdag eftermiddag spillede de to mandskaber et jævnbyrdigt opgør i Høng med en nogenlunde ligelig fordeling af spil og halvstore chancer.

Og Høng cheftræner Thomas Carlsen mente da også efter kampen, at alle involverede parter godt kunne tillade sig at være tilfredse.

– Det kunne være endt med en lille sejr til et af holdene, så uafgjort er nok helt fint, lød Carlsens vurdering efter kampen.

Den udlægning var TFC Odsherreds cheftræner Kim Rasmussen ganske enig i.

– Vi kan alle være udmærket tilfreds. Og at få et point mod et godt hold som Høng, er godt, mente Rasmussen i bilen på vej hjem fra Høng.

Her var det hjemmeholdet Høng, der kom foran 1-0 midt i første halvleg, da målfarlige Per Petersen opsnappede en for kort tilbagelægning.

Men TFC Odsherred kom med et effektivt svar ret hurtigt i anden halvleg, da indskiftede Lukas Askgaard fik udlignet efter fint forarbejde af Jannik Lorentzen.

Selv om TFC Odsherred også i det efterfølgende havde fine muligheder, var det Høng, der var tættest på sejren i et par omgange.

Først da Emil Eriksen udnyttede en ripost men fik målet annulleret, og ikke mindst, da TFC Odsherreds keeper Mads Elkjær diskede op med en mesterredning på Per Petersens nærgående forsøg bare fire minutter før tid.

– Vi startede bedst og sluttede bedst. Og så fik vi desværre Nikolai Andreasen skadet, og hans hurtighed var savnet. Men uafgjort og et point gør, at jeg kommer smilende hjem, lød den tilfredse melding fra Høng-træner Carlsen.

– Vi var meget dårlige i første halvleg, spillede gode 20 minutter i anden halvleg, hvor vi fik udlignet, så det var alt i alt helt okay, sagde TFC Odsherred-træner Rasmussen.

I det omvendte opgør i august var det Høng, der vandt med 1-2 i Vig.