Så kan du igen købe is i Havneparken

Så kan du igen købe is i Havneparken

Louise Hansen glæder sig til at hun kan sælge is fra Havnegrillen i Havneparken i Kalundborg. Softice-maskinen er på plads og såvel pindis som isene til gammeldags vafler er lige på trapperne.

Fra 1. april udvides åbningstiderne til klokken 22 og inden da skulle der gerne være kommet is hjem fra Frisko, som bliver leverandør af isen, som Louise og Martin Hansen glæder sig til at sælge fra havnegrillen, der ligger i Havneparken i Kalundborg.

– Sidste år forsøgte vi os med softice, men maskinen levede ikke helt op til forventningerne, så vi har nu har vi fået helt ny maskine til softice, forklarer Louise Hansen.

Men det stopper ikke ved softice med drys. der kommer gammeldags vafler med masser af is at vælge imellem, og der kommer også pindis, så der bliver nok at vælge imellem hos Havnegrillen.

Leverancerne er lige på trapperne, og Louise Hansen er glad for, at turister, lokale, børnefamilier, ja alle, der færdes i Havneparken, kan købe sig en is, når lysten melder sig.

– Der har jo været skrevet en del om is-campingvognen, hvorfra der ikke er blevet solgt is rigtig længe. Det er jo træls for alle, at man ikke har kunnet købe en is her i byen, eller rettere i Havneparken. Folk forbinder jo det, at sidde en lun dag og kigge ud på vandet, med is, mener Louise Hansen.

Louise Hansen glæder sig til at hun kan sælge is fra Havnegrillen i Havneparken i Kalundborg. Softice-maskinen er på plads og såvel pindsis, som isene til gammeldags vafler, er lige på trapperne. Foto: Charlotte Koefoed