Ny omgang langbordsspisning

Kl. 18. Danhostel Kalundborg Vandrerhjem byder på masser af lækre retter i løbet af de kommende måneder

Vandrerhjem byder på lækre retter ved langbordet

Ny omgang langbordsspisning

Med store bogstaver i spisestuen huskes både personale og gæster på, at Kalundborg Vandrerhjem har en klar holdning til den mad, der bliver serveret.

KALUNDBORG: Det er altid klokken 18, man tager hul på den kommende sæson med langbordsspisninger på Kalundborg Vandrerhjem, men det er aldrig den samme slags mad, der skal nydes.

Sæsonen indledes onsdag den 24. august, hvor det er smagen af sensommer – tomater, squash og svinekød, der er fokus på, mens man måneden efter, den 22. september, kan se frem til smagfuld lam og krydderurter. I oktober er der græskar og oksekød på programmet, mens køkkenet på vandrerhjemmet har fundet vintergrøntsagerne frem i november sammen med fasan.

På langbordet i december finder man naturligvis rødkål, andre kål samt and.

I det nye års første måned er der pølser og hvide grøntsager på bordet, mens februar byder på løg, porre, bønner, linser og fisk. I marts bydes der på kartofler og svinekød, mens sæsonen sluttes af med blandt andet peberfrugt, auberginer og fjerkræ.

Men midt i det hele fører man traditionen fra Bispegården videre på vandrerhjemmet og holder en aften, hvor man nyder den franske Beaujolais Nouveau sammen med en tre retteres menu.