Mariehønen har fodboldfeber

I Børnehaven Mariehønen i Jerslev blev man i denne uge ramt af akut fodboldfeber, da børn og pædagoger fejrede VM med en fodboldfest.

Mariehønen har fodboldfeber

Børnene i Børnehaven Mariehønen havde fundet fodboldtrøjerne frem og blev sminket med dannebrogsflag da børnehaven i denne uge fejrede VM med en rigtig fodboldfest.

Fodbold VM satte sit præg på hverdagen for børnene i Børnehaven Mariehønen i Jerslev i denne uge. Børn og pædagoger holdt nemlig deres helt egen fodboldfest.

– Børnene har tegnet, fået malet Danmarksflag på kinderne, sunget, spillet fodbold, og spist hjemmebagt kage og andre godter, fortæller Cecilie Skov Larsen fra børnehavens forældrebestyrelse.

Trods sne og is kastede børnene sig også ud i en fodboldkamp, der dog til tider fik mere karakter af en sneboldkamp. Foto: Privatfoto

– Ideen til fodboldfesten startede hos forældrene, men personalet var straks med på ideen. Vi fik også god opbakning fra lokalsamfundet, hvor flere lokale virksomheder donerede fodbolde og godter til os. Vi er meget taknemmelige for den store opbakning, siger Cecilie Skov Larsen.

Børnene var også med til at udsmykke børnehaven med tegninger inspireret af VM. Foto: Privatfoto