Juleafslutning i karateklub

Foto: Jørn Nymand

Kalundborg Karateklub har holdt den årlige juleafslutning under titlen JuleKNAS i Spiralen. Midt i den travle juletid havde 35 af klubbens medlemmer trukket i karate-gien for at svede og hygge sammen.

Dagen begyndte med fællestræning og efterfølgende konkurrencer som: Kata på tid, slag på tid, spark på tid samt flest gennembrudte brædder på én gang.

I Kata på tid (eller hurtigst igennem en korrekt udført Kata) endte det med at Kristoffer Ørbæk og Luna Guldhammer delte æren. De var begge meget hurtige og kæmpede indædt for at komme først og fik samtidig leveret nogle fine kataer.

– Slag på tid begyndte med mange slag, og der skulle kæmpes hårdt for at overgå de foregående, men til sidst kunne Dean slå fast, at han var dagens hurtigste med 57 slag på 20 sekunder, beretter Jimmy Guldhammer fra Kalundborg Karateklub.

Spark på tid (med gulvberøring mellem hvert spark) kom med dagens største overraskelse, da en af klubbens mindste elever Marcus satte alle de store på plads og afleverede mere end to spark i sekundet (42 spark på 20 sek.)

I gennembrydning blev det ikke overraskende en af de voksne, Martin Andersen, som slog tre brædder (lagt sammen) over på én gang.

Efter alle de fysiske udfoldelser blev det tid til præmieoverrækkelser og uddeling af julegaver samt et bugnende kageborg.

– Det var et super arrangement, og med alle de pårørende var vi omkring 70 personer. Vi takker alle elever og pårørende for et supergodt 2017 og glæder os til at tage imod alle igen 2. januar i både Spiralen og i Hvidebækhallen, lyder det fra Jimmy Guldhammer.