Hjemmerøveri mod ældre par

Et ældre ægtepar blev mandag aften udsat for et hjemmerøveri. To mænd trængte ind i deres hjem, men måtte flygte fra stedet uden udbytte.

To mænd fik ikke nogen penge med sig, da de mandag aften forsøgte sig som hjemmerøvere mod et ældre ægtepar i Munkesøparken i Kalundborg.

Kort før klokken 21 ringede de to mænd på ægteparrets dør, og da kvinden lukkede op, skubbede de hende ind i lejligheden og fulgte selv efter. Indenfor forlangte de penge, men det lykkedes de to ældre mennesker at overbevise de to mænd om, at de ingen penge havde.

Derefter stak røverne af.

Ægteparret så ikke, i hvilken retning tyvene flygtede, da de forlod huset. Men politiet vil ikke udelukke, at de kan have haft en bil holdende, og vil derfor gerne i kontakt med eventuelle vidner.

Den ene mand beskrives som værende 18-19 år, almindelig af bygning og cirka 185 centimeter høj. Han var iført en lys kasket, jeans samt en rød vindjakke med lynlås.

Den anden var 17-18 år, almindelig af bygning og cirka 170 centimeter høj. Han havde meget tætklippet lyst hår, et kantet ansigt, og var iført en blå vindjakke med lynlås.