Go’ Form fylder 20 år

Fødselsdagsfejring. Det var en tilfældighed de mødets, men sammen har Søren Lund Hansen og Thomas Saaby Hansen med succes skabt et populært samlingssted for folk, der vil holde sig i god form

Stor fødselsdagsfest hos Go’ Form

Go’ Form fylder 20 år

Foto: Line Kongsted
Medarbejdere og indehavere af Go’ Form er samlet før det går løs med fødselsdagsfejringen 18. og 19. august. PR-foto

KALUNDBORG: Det stod ikke i kortene, at Søren Lund Larsen og Thomas Saaby Hansen, indehaver af Go’ Form og venner, skulle stå her i august 2022 og fejrer 20 år fødselsdag med deres motionscenter Go’ Form på Hareskovvej. Men torsdag den 18. august er det 20 år siden, at de to slog dørene op på det tidligere Carmen. Fødselsdagen fejres med et stort åbent hus.

De kommer begge fra helt andre brancher. Thomas er uddannet mejerist og Søren landmand. Så det lå måske ikke helt til højrebenet, at de skulle ende med eget motionscenter. Men midt i 1990’erne mødtes de i et motionscenter i Holbæk, og det var begyndelsen på en ny retning i deres liv. Efter nogle år i branchen og diverse uddannelser valgte de at springe ud som selvstændige og åbnede Go’ Form Kalundborg med første åbningsdag 18. august 2002.

– Det har været 20 fantastiske år her i Kalundborg, vi nyder begge stadig at tage på arbejde hver dag, så mon ikke vi nupper 20 år mere, lyder det fra Søren Lund Larsen.

Fingeren på pulsen

Go’ Form har igennem de 20 år udviklet sig meget. I hvert fald hvis man kigger på størrelsen af centret og alle de muligheder, medlemmerne har nu. Thomas og Søren altid haft fingeren på pulsen og fulgt med udviklingen. Dog er der noget, som ikke har ændret sig meget – det er måden og tilgangen til at drive deres center på. De har altid fokus på kvalitet, hygge og plads til alle. Det har alle årene været vigtig for dem begge.

– Vi har valgt at fejre vores 20-års fødselsdag med alle vores nuværende og kommende medlemmer, i form af et stort åbent hus torsdag d. 18. august samt en stor medlemsfest fredag d. 19. august på Postgaarden i Kalundborg.

Kæmpe tak til alle

– Grunden til vi stadig er her i dag, efter 20 år, er i bund og grund vores fantastiske personale og alle medlemmerne. Var der ikke nogen opbakning til vores projekt, var Go’ Form der nok ikke i dag. Så en kæmpe tak til alle, der i tidens løb har været forbi, siger Thomas Saaby Hansen

Til åbent hus torsdag d. 18. august vil der være gratis træning hele dagen, vilde tilbud på medlemskaber og forskellige produkter, stor morgenbuffet og om eftermiddagen bliver grillen startet op, og der vil være grillbuffet fra kl. 16-19.

Man kan læs mere om den store 20 års fødselsdagsfejring på www.go-form.dk