Gaver til de frivillige

Gaver til de frivillige

De frivillige byforskønnere stillede op til fællesfotografering foran Fru Martinsens Have i Gørlev. Foto: Simone Jessen

I det tidlige forår 2021 tog Gørlev Erhverv initiativ til at oprette en gruppe af frivillige, der hver uge ville stå for at holde gader og veje i Gørlev rene og pæne.

Det blev taget godt imod i byen og sidst i marts 2021 var holdet på banen for første gang.

Der blev sat blomster i blomsterkrukkerne og gjort pænt og rent, så byens hovedstrøg igen blev nydelige at se på.

Gruppen fik fast mødested i baglokalet til Luve Smykker og har lige siden været en del af gadebilledet i byen.

Byforskønnelsesgruppen i Gørlev fik rosende ord af formand for Gørlev Erhverv, Steffen Olsen, i midten af billedet, og de fik også en pose med lidt vin og lækkerier. Foto: Simone Jessen

Forleden blev de frivillige sat stævne i Luves baglokale, hvor de ni frivillige hver fik en pose med lidt vin og lækkerier som tak for hjælpen.

– Vi er utrolig taknemlige for den store indsats, I gør, så derfor får i en lille godtepose, sagde Steffen Olsen, formand for Gørlev Erhverv.

Bagefter gik forsamlingen over i Fru Martinsens Have og tog et fællesbillede, en have der for nyligt er blevet sat i stand med penge fra Få det fikset-puljen.

De frivillige byforskønnere stillede op til fællesfotografering foran Fru Martinsens Have i Gørlev. Foto: Simone Jessen

Ud over de ni frivillige, er Lindegårdens Havecenter leveringsdygtig i blomster og planter, mens Leif Juhl, LJ Plant og Pleje, i ny og næ giver en hånd med.

Skulle man have lyst til at være en del af frivilligteamet, kan man henvende sig til Jane Niemann i Luve Smykker og høre mere. Man kunne nemlig godt bruge et par stykker mere i byforskønnelsesgruppen.