Et job med glæde og udvikling

LOF Nordvestsjælland holdt velkomstreception for den nye LOF-leder Lene Damm og den nye sekretær Anne Thomsen.

Et job med glæde og udvikling

Nye ansigter hos LOF Nordvestsjælland. Fra venstre ses sekretær Anne Thomsen og LOF-leder Lene Damm. Foto: Anders Ole Olsen

Foto: Anders Ole Olsen

Snacksbordet var klar torsdag i LOF Nordvestsjællands lokaler i Elmegade i Kalundborg i anledning af velkomstreception for LOF-leder Lene Damm og sekretær Anne Thomsen.

62-årige Lene Damm fra Grevinge har skiftet jobbet som leder af Plejecentret Baeshøjgård ud med en stilling som leder af LOF (Liberalt Oplysnings Forbund) Nordvestsjælland, som dækker både Kalundborg og Odsherred Kommuner.

– Jeg kunne mærke, at jeg trængte til fornyelse. Det her er et meget glædesfyldt job, hvor man skaber udvikling, siger Lene Damm.

Hun har erfaringer med kursusverdenen fra tidligere, hvor hun har været uddannelseskonsulent hos kursusafdelingen i AMU (arbejdsmarkeduddannelser) i syv år.

– Det er jo meget bredt. Man kan næsten lave kursus i alt, siger Lene Damm, som allerede fået sat ekstra kurser på det eksisterende program.

Lene Damm kommer fra en stilling som plejehjemsleder i Odsherred, men har tidligere arbejdet i kursusverdenen.

Tangsafari og keramik

Tangsafari, keramikkursus, produktion af egne cremer/sæber, fermentering og sankekursus for at nævne nogle.

Lene Damm vil også gerne lave nogle sundhedstilbud til de ældre, så de bliver bedre til at forebygge faldulykker.

– Jeg kunne godt tænke mig at få et samarbejde med sundhedshuse, så de ældre, som ikke dårlige nok til at få hjælp fra det offentlige, kan komme på et kursus hos os, siger Lene Damm.

Lene Damm forventer, at hun ofte vil sidde på kontoret i Elmegade i Kalundborg, når der er åbent mandag og torsdag, men ellers vil hun også arbejde meget hjemmefra.

I Kalundborg Kommune skal hun i højere grad opbygge et netværk, men der er allerde mange faste kurser. Her er også allerede et godt samarbejde med Kalundborg Biblioteker om foredrag. Derudover skal LOF også samarbejde med IT-Bilen om at lave kursus med IT for unge.

Privat bor Lene Damm med sin mand gennem knap 42 år på en gård ved Grevinge, og de har tre døtre og syv børnebørn.

Gammel kending

Sekretær Anne Thomsen har to gange tidligere arbejdet hos LOF Nordvestsjælland, og vendte tilbage i september, da hun blev spurgt.

Hun kendte nemlig til programmerne i forvejen.

– Jeg synes, at det spændende med kontakten til underviserne og kursisterne, siger Anne Thomsen, som bor i Jyderup.

Hun har undervist meget i vandgymnastik i varmtvandsbassiner, og hun har stadigvæk et hold om onsdagen, hvor hun fri fra sekretærjobbet.

Nye ansigter hos LOF Nordvestsjælland. Fra venstre ses sekretær Anne Thomsen og LOF-leder Lene Damm. Foto: Anders Ole Olsen