Copenhagen Drummers vil vælte byen

Foto: Morten Rygaard

Lokale Matti Schneider og de tre andre gutter fra Copenhagen Drummers har Kalundborg i tour-kalenderen for 2017.

– Vi besøger Kalundborg i sidste runde af vores »Elements Tour« fredag den 17. marts klokken 20, fortæller Matti Schneider.

Elements Tour er et show i konstant udvikling. De fire elementer – jord, ild, vand og luft – er den bærende del i showets opbygning, og der vil være nye såvel som gamle numre på programmet, oplyser Matti Schneider om koncerten på Musisk Skole, der gerne skal »vælte byen«.

Kalundborg er 7. stop ud af 14 koncerter på 2017-touren. Showets opbygning samt den fulde tourplan kan ses på www.elementstour.dk, og der er allerede solgt flere end 150 billetter til koncerten i Kalundborg den 17. marts. Der er plads til 300 i koncertsalen, og i Copenhagen Drummers regner man med snart at kunne melde udsolgt – ligesom ved sidste års koncert i Kalundborg.

– Dagen efter vores koncert i Kalundborg, altså lørdag den 18. marts, er vi stævneband ved et instrumentalstævne for slagtøjselever, som bliver holdt af Musisk Skole Kalundborg. Her får eleverne mulighed for at komme tæt på os og få indsigt i de ting, vi arbejder med til daglig, nævner Matti Schneider, der selv er tidligere elev på den lokale musikskole.

Når »Elements Tour« er rundet af, går medlemmerne af Copenhagen Drummers i »hi« i øvelokalet for at lave et nyt show.

– Vi har nogle ting på tegnebrættet, men det er alt for tidligt at fortælle nærmere om, siger 28-årige Matti Schneider, som stadig har fuld fart på tilværelsen med både Copenhagen Drummers, jobbet i 4 Sound i København, og så er han og kæresten netop flyttet i lejlighed på Nørrebro.