29-årig dræbt af skud

Søren Arildsen/Søren Kloster Sørensen

En 29-årig mand fra Korsør blev søndag morgen dræbt af skud i Mullerup syd for Kalundborg. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Drabet skete på Mullerupvej 11, hvor tre mænd kort før kl. 09.00 søndag morgen trængte ind i ejendommen og afgav skud mod en 29-årig mand, der efterfølgende afgik ved døden.

Gerningsmændene kørte efter skyderiet fra stedet i en lille grå bil med retning mod Gørlev.

Politiet arbejder i øjeblikket med flere teorier. Man er derfor meget interesserede i at høre fra personer, der har set noget i nærområdet før/under/efter hændelsen, eller har kendskab til enten sagen eller

optakten til drabet.

Politiet har indtil videre ikke ønsket at oplyse, hvad de teorier går ud på. Ej heller, om den dræbtehar relationer til bande- eller narkomiljøet.

Poltiet var søndag eftermiddag fortsat talstærkt til stede på adressen på Mullerupvej, hvor blåklædte teknikere dagen igennem sikrede spor, mens flere politihunde også har snusede rundt på området. Det fortæller sn.dks reporter på stedet.

Midt på eftermiddagen ankom også en retsmediciner til det nedlagte autoværksted, der nu fungerer som beboelse, hvor drabet søndag morgen blev begået.

Naboerne omkring gerningsstedet har ikke det store kendskab til beboerne på adressen, men en genbo, som ikke vil stå frem med navn, fortæller, at politiet tidligere har frekventeret adressen, og at der på et tidspunkt var en del natlig aktivitet derude med trafik af forskellige biler. Inden for den seneste uges tid er gamle skrotbiler blevet kørt væk fra området.