Oplev Danmarks største bådudstilling

Fra torsdag 25. august til søndag 28.august løber Danmarks største bådudstilling af stablen i Ishøj

Oplev Danmarks største bådmesse

Oplev Danmarks største bådudstilling

Ishøj: Siden 2015 har Tempo Bådsalg i Ishøj Havn stået bag Danmarks største flydende bådudstilling – Copenhagen Boat Show. Sidste år tiltrak det mere end 21.000 gæster, og derfor har de i år valgt at udvide udstillingen, så den løber over fire dage i stedet for tre.

– Vi har valgt at udvide på opfordring fra udstillerne, som gerne ville have flere dage ud af det, når de laver sådan et stort setup. Det har været så stor succes, og der har været så mange besøgende, at det kunne være rart at dele det op over flere dage, siger Gert Sørensen, indehaver af Tempo Bådsalg.

Han håber, at ligeså mange gæster vil lægge vejen forbi Ishøj Havn, som det var tilfældet sidste år, og at dømme ud fra danskernes appetit på at købe både, så er det ikke urealistisk. Han fortæller, at mange blev interesseret i at sejle, da coronarestriktioner betød, at vi ikke kunne rejse på ferie, og selvom man nu igen kan tage på ferie ud i verden, så er bådsalget ikke stagneret.

– Man skulle tro, at salget ville stagnere, men denne sommer er det buldret afsted, og det største problem har været at få nye både ind, siger Gert Sørensen.

– Mange, der har købt båd under corona, er kommet tilbage, fordi de har fundet ud af, at de skal have en større båd. Sådan er det heldigvis gået for mange af de nye sejlere, og det har givet et løft til hele branchen, ikke bare i Danmark men i hele verden.

Til Copenhagen Boat Show er der både noget for potentielle nye bådejere, der kan gå på opdagelse blandt speedbåde, motorbåde og sejlbåde i forskellige størrelser og prisklasser.

Er man allerede ejer af en båd, så kan man se nærmere på nyt elektronisk udstyr eller den seneste nye sejlermode.

Der er omkring 80 udstillere fra ind og udland, man kan besøge på udstillingen, og gæsterne kommer også fra nær og fjern.

– Udstillingen er for hele den danske bådbranche, og gæsterne kommer fra hele landet, men også fra de nordiske lande og Tyskland, siger Gert Sørensen.

Copenhagen Boat Show åbner torsdag klokken 12, hvor der er åbent til klokken 20. Fredag og lørdag er åbningstiden 10-18 og søndag fra 10-17. Det koster 64 kroner for en billet til udstillingen, og den kan købes på copenhagenboatshow.com

Pressefoto: Copenhagen Boat Show
Pressefoto: Copenhagen Boat Show
Pressefoto: Copenhagen Boat Show