Den bedste upcoming musik fra Sjælland kommer til Ishøj

Boys from heaven. PR-foto
Boys from heaven. PR-foto

Om fem år står du måske og tænker tilbage på den aften, hvor du var en af de første, der opdagede de nye stjerner på musikscenen.

Talentudviklingsforløbet POPKORN NORDIC er Sjællands og Skånes nye dansk/svenske band- og artistplatform. En garvet skare af musikbranchefolk har udvalgt deltagerne, og disse fem bands, du kan opleve i Kulturium Musikteater, har allerede været igennem en indledende runde på et af fire spillesteder på Sjælland.

Her har de vist deres værd og er blevet sendt på deres videre færd i POPKORN NORDIC forløbet.

Mandag den 2. november kan du opleve en kvartfinale med musik af høj kvalitet og diversitet, hvor du også kan være med til at bestemme, hvem der skal videre i forløbet, for publikum har stemmeret.

Aftenen byder på både retrorock, elektronisk pop, indie og dansk gavflabrock. Aftenens vært er den legendariske rapper Karen Mukupa.

Talentudvikling over sundet

De kunstnere, der når længst i forløbet får lønnede festivaljobs på Helsingør Festival 2021 og HX Festival i Sverige 2021 samt et skræddersyet coachingforløb.

Projektet handler om at udvikle sit musikalske talent og få forståelse og netværk på tværs af landegrænser. Derfor modtager alle deltagende bands og artister coaching fra den danske og svenske musikbranche undervejs.

Og alle bands og artister, der har ansøgt om at være med, er inviteret til en netværksdag, hvor de kan høste tips og tricks fra nogle af musikbranchens skarpeste profiler.

Billetkøb

Billetter til kvartfinalen i POPKORN NORDIC kan købes på kulturium.dk eller i Kulturium Musikteaters billetsalg. Billetter koster 50 kr.+gebyr i forsalg/dørsalg (hvis ikke udsolgt).

Dørene åbner kl. 19. Showstart kl. 19.30.

De deltagende bands:

Boys From Heaven (Rock) – et syv mand stort rockorkester med fræsende leadguitar, brede vokalharmonier, dominerende klaverriffs og heltagtige saxofonsoli.

HAAB (Dreampop)er et band med Hannah Sommer i fronten. Deres lyd er et spændende genremix som munder ud i poetisk dreampop musik.

KONVOJ (Rock). Københavnertrioen underkaster sig rockens dramatik og repræsenterer en modpol til det overtænkte og polerede.

Artisterne (Poprock) spiller i genren poprock med lyttervenlige og ørehængende danske tekster.

MariaMichelle (Elektronisk Pop) hvor bløde toner og ofte tunge beats mødes i en følsom eksperimenterende leg. MariaMichelle er en "do it yourself"-kunstner, som laver alt selv.

Om POPKORN NORDIC

POPKORN NORDIC er et samarbejde mellem Kulturmetropolen – Musik (DK), The Tivoli (SE), Studiefrämjandet (SE) og Kulturværftet (DK), Gimle (DK), Tapperiet (DK), STARS (DK), Slagelse Musikhus (DK), Loppen (DK), Kulturium Ishøj (DK) og Helsingør Festival (DK) og HX Festival (SE).

Hvad er Kulturmetropolen?

Kulturmetropolen er ni kommuners ja til et stærkt regionalt partnerskab og samarbejde om en fælles vision og indsats for kulturen, herunder musikken.