Saftige burgere og gratis frokost skabte lang kø

Burgerkæden ’The Burger Concept’ åbnede deres 13 butik i Danmark, da kæden fredag formiddag slog dørene op i Hvidovre.

Saftige burgere og gratis frokost skabte lang kø

The Burger Concept er begyndt at indtage det sjællandske marked. Fredag var turen kommet til Frihedens Butikscenter i Hvidovre, hvor folk allerede 20 minutter før åbningen tog opstilling foran restauranten for at sikre sig en af de 100 gratis burgere.

Foto: Michael Hansen

Gratis burgere til de 100 første kunder var noget, som virkelig kunne trække kø i Frihedens Butikscenter på marts måneds allersidste dag, hvor køen slangede sig et godt stykke ned forbi de omkringliggende forretninger.

Den lange kø skyldtes, at burgerkæden ’The Burger Concept’ havde allerførste åbningsdag i Hvidovre, og det skulle naturligvis fejres med musik og lidt lækkert til de kunder, som havde prioriteret at dukke op, da burgerrestauranten åbnede klokken 11.

En af dem, som havde taget opstilling forrest i køen, var Jonatan, der glædede sig til at kunne sætte tænderne i en saftig og ikke mindst gratis burger.

– Jeg står i kø her, fordi jeg synes at The Burger Concept laver ufattelige gode burgere. Her kan man få hele pakken her nuggets, tops, milshakes, og når de første 100 burgere ovenikøbet er gratis, så er det svært at sige nej, når man ikke bor så langt væk, og økonomien ikke er på sit højeste for tiden, fortæller Jonatan, der kender konceptet fra deres butik i Valby.

En burger koster 29 kroner, mens en menu med pommes frites og en sodavand ender på 68 kroner.

I dag har virksomheden 120 ansatte på landsplan, og er tilstede i 13 byer, hvoraf restauranten i Hvidovre er en del af en større Københavner-satsning, der kæden er i gang med at udrulle.

– Vi har længe set frem til at åbne i København og omegn, og vi er ikke i tvivl om, at Københavnerne kommer til at gå amok, når de oplever vores burgeres høje kvalitet og vilde priser! Vi synes, københavnerne generelt betaler alt for meget for deres burgermåltid, så vores prisvenlige måltider er kærkomne. Det bliver vildt at bringe det gode, jyske købmandskab til København, og vi håber, I tager godt imod det!, skriver Burger Concept om deres åbning på deres hjemmeside