Jazzet måned i kulturhuset

Der bliver skruet op for vinterjazzen i Kulturhus Risbjerggaard i februar måned.

I februar måned kan du varme dig med vinterjazz i kulturhuset. Marilyn Mazur, billedet, giver koncert den 11. februar

Foto: Presse

Der er både jazzede toner for børn, unge og voksne, når Kulturhus Risbjerggaard i februar måned inviterer til seks koncerter i jazzens tegn.

I Hvidovre er Kulturhus Risbjerggaard ét af mange spillesteder på festivalen Vinterjazz, der bliver markeret landet over.

Vinterjazz-programmet starter fredag den 3. februar med en koncert med den unge up-coming kvartet BARYL og søndag den 5. februar besøger børnejazz-bandet Troldebierne og STRYHN’s Jazz Quartet kulturhuset.

Den lokale vinterjazz har også fornøjelsen af at kunne byde velkomne til to lokale navne, der ellers begår sig på den musikalske verdensscene. Det er Marilyn Mazur, der den 11. februar, med sit band Marilyn Mazur NOW!, spiller jazzmusik med friske impulser. Den 23. februar giver den lokalt bosiddende musiker Jesper Hedegaard koncert med sit band Jesper Hedegaard Sound of Brasil 5.

Koncerterne er arrangeret af Kulturhus Risbjerggaard, Teater Vestvolden og Hvidovre Hovedbibliotek. Du kan ses hele programmet, læse mere om koncerterne og sikre dig billetter på Kultushus Risbjerggaards hjemmeside.