Cruisede i finalen i sikker stil

Hvidovre Ishockeyklubs bedste damehold er klar til pokalfinalen mod RMB Q efter en sejr over Odense Ishockeyklub på 4-1.

Cruisede i finalen i sikker stil

Når pokalfinalen skal spilles den 18. februar i Aalborg, dyster RMB Q og HVIK om endnu en titel i den bedste danske ishockeyliga for kvinder.

Foto: Robert Hendel

I de sidste par sæsoner har Hvidovre og RMB Q haft mange drabelige dueller på isen og fordelt henholdsvis DM og pokaltitlerne i mellem sig og vist sig som værende de to bedste hold i den danske kvindeliga.

Nu mødes holdene igen i pokalfinalen, der afvikles den 18.februar i Aalborg.

Det blev en kendsgerning efter Hvidovre Ishockeyklub tidligt satte sig på opgøret hjemme i Frihedens Idrætscenter mod de odenseanske gæster, hvor Julie Røder Henriksen, Line Sofie Ernst og Sara Julie Knudsen på fire gyldne minutter i slutningen af første mere eller mindre afgjorde begivenhederne til værternes fordel.

3-0 på tavlen og en overvægt i spil og chancer gjorde, at HVIK stille og roligt kørte kampen hjem.

En af holdets bærende spillere Julie Funch Østergaard ville også lege med og øgede til 4-0, og så betød det mindre, at Michele Brix pyntede til slutresultatet 4-1.

Torsdag aften giver RMB Q og HVIK forsmag på, hvem der har håneretten inden pokalfinalen, når der i Rødovre Centrum Arena inviteres indenfor til et topbrag i den danske kvindeliga.

Pucken smides klokken 19.50