Skoleleder: Ro på Knabstrup

Lederen af Knabstrup Skole, Kathy Mikkelsen, forstår godt, at forældrene er bekymret for Knabstrup Skoles fremtid. Men hun maner til ro. – Lad os tage tingene, som de kommer, siger hun.

Foto: Silla Bakalus

Knabstrup

Lederen af enhedsinstitutionen i Knabstrup og derved også af Knabstrup Skole, Kathy Mikkelsen, er ikke overrasket over, at frygten for en eventuel skolelukning blev luftet under tirsdagens dialogmøde.

– Jeg ved jo, hvor meget, det betyder for et lille samfund. For jeg hører jo fra borgerne, at de bliver bekymrede, hvis byen bliver til en soveby, og der ikke kommer nogen tilflyttere, og det bliver svært at sælge huse, lyder det fra skolelederen, der tilføjer, at det ydermere er et meget følelsesmæssigt område.

Men skolelederen tror ikke at en eventuel lukning er nært forestående. Hun maner til ro.

– Ro på. Lad os tage tingene, som komme. Vi kører videre derudad, og vi leverer god kvalitet, siger hun og tilføjer, at hun synes, at skolen klarer sig rigtig, rigtig godt.

Kathy Mikkelsen er dog godt klar over, at en udkantsskole altid skal kæmpe lidt ekstra for tingene.

– Hvis andre skal levere 100 procent for at få noget kredit, så skal vi levere 110 procent. Men vi spræller og udvikler os. Vi arbejder fremadrettet.

Der går 100 elever på Knabstrup Skole. Derudover er der 42 børnehavebørn samt 20 dagplejebørn tilknyttet enhedsskolen.

sb nordvest.dk