Om at gå fra stort til småt

Holbæk: Abelone Glahn fortæller humoristisk om processen med at sælge huset og flytte i noget mindre.

Foredrag: Sådan flytter du ud af dit hus
Abelone Glahn og hendes mand, musikeren Peter Abrahamsen, brugte fem år på at få styr på, hvad de skulle have med i deres nye mindre hjem. Det fortæller hun mere om i et foredrag på Holbæk Bibliotek. Foto: Abelone Glahn

Mange voksne med børn oplever, at når børnene er så store, at de er flyttet hjemmefra, bliver der lige pludselig ekstra god plads i huset.

De fleste ender med at sælge huset og flytte i noget mindre. Det kan være en lejlighed eller et rækkehus, men hvordan er det egentlig, når man pludselig skal til at begrænse sig, hvis man har været vant til at brede sig?

Hvilke ting tager man med, og hvordan giver man slip på arvestykket fra faster Karen, som der ikke bliver plads til i den nye lejlighed?

Det fortæller forfatter og journalist Abelone Glahn mere om i et foredrag på Holbæk Bibliotek på torsdag den 20. april.

66-årige Abelone Glahn og hendes mand, musikeren Peter Abrahamsen, boede frem til foråret 2021 i en tidligere skole på Nordfalster. Men ejendommen blev for stor til, selv om de havde bredt sig over hver eneste kvadratmeter.

Abelone Glahn fortæller, hvordan de allerede fem år tidligere var begyndt at rydde op, smide ud og gøre klar til at få mindre plads. Og nu har de overstået processen, som mange andre på vej ind i den tredje alder skal igennem.

Foredraget begynder klokken 19, og billetter kan købes på bibliotekernes hjemmeside.