Nyskabelse: – Vil løfte kundernes oplevelse

Nyskabelse: - Vi vil gerne løfte kundernes oplevelse

Der skal være nemmere for kunderne i SuperBrugsen Tølløse at slippe af med de tomme øldåser og sodavandsflasker. Foto SuperBrugsen.

Det kan være en tidskrævende proces at slippe af med de tomme sodavandsflasker og øldåser, når panten har hobet sig op i skuret eller bryggerset.

Nu vil et nyt tiltag i SuperBrugsen Tølløse gøre det lidt nemmere at slippe af med den genanvendelige emballage på forsvarlig vis.

Det sker i denne uge, hvor supermarkedet på Vestergade indvier to nye pantautomater, der skal mindske de handlendes tidsforbrug i butikkens vindfang.

– Vi har taget de nye automater ind, fordi vi gerne vil løfte kundernes oplevelse, når de besøger os, fortæller Henrik Lassen, der er uddeler i SuperBrugsen Tølløse, forud for at de nye automater tages i brug fredag 10. februar klokken 8.00.

Hurtigttællende automater

Pantautomaterne er af typen Tomra R1, og det særlige ved de moderne maskiner er, at de benytter en tragt i stedet for den traditionelle åbning ind til et transportbånd.

– Det betyder, at man kan tage en hel sæk med over 100 dåser og flasker og smide det hele i på én gang, hvorefter maskinen tæller op. Dermed bliver det nemmere for kunderne og forhåbentlig også mere driftssikkert for os medarbejdere i butikken, siger Henrik Lassen, der oplyser, at det fortsat vil være muligt at aflevere ølkasser samt glas i SuperBrugsen Tølløse.

I forbindelse med skiftet fra de gamle til de hurtigttællende pantautomater kan der ikke pantes i supermarkedet før fredag 10. februar klokken 8.00, hvor SuperBrugsen trykker på startknappen til det nye anlæg.