Lokal virksomhed skal stå for sikkerheden ved Rockbæk-koncert

Koncert: Forventer 15.000 mennesker, når Thomas Helmig og Nik & Jay giver koncert til sommer.

Foto:
Thomas Helmig giver sammen med Nik & Jay koncert på Holbæk Fælled den 19. august. Nu har Rockbæk indgået et samarbejde om sikkerheden i forbindelse med koncerten med en lokal virksomhed. Foto: Thomas Olsen

Virksomheden Safety Solutions Denmark, der ligger i Regstrup, er blevet hovedpartner i foreningen Rockbæk i forbindelse med tripel-koncerten med Thomas Helmig og Nik & Jay på Holbæk Fælled den 19. august. Det tredje navn ved koncerten er endnu ikke blevet offentliggjort.

Den lokale virksomhed kommer til at stå for sikkerheden i forbindelse med koncerten, der forventes at trække tusinder af mennesker til.

– Sikkerhed og tryghed har altid været en hjørnesten i Rockbæks filosofi, og med Safety Solutions Denmarks ekspertise og know-how på området er det på mange måder det perfekte partnerskab for både foreningen og Safety Solutions Denmark. Vi skal have mange mennesker ind og ud – og samtidig skal vi passe godt på vores gæster, mens de er på besøg hos os, lyder det i en pressemeddelelse fra Martin Kofoed, der er sikkerhedschef hos Rockbæk.

Hos Safety Solutions Denmark glæder man sig over partnerskabet:

– Et partnerskab med Rockbæk er et super match for vores virksomhed. Vores absolutte fokus er sikkerhed og terrorsikring. Vi har erfaring med at skabe trygge rammer ved store arrangementer. Blandt andet har vi bidraget til afviklingen af Tour de France i Danmark, ligesom vi også bidrager til crowd-management ved højrisiko fodboldkampe i både Danmark og udlandet. Vi glæder os helt enormt til som lokal forankret virksomhed at kunne bringe vores erfaring i spil til gavn for alle holbækkere og andre gæster på Rockbæk Arena til koncerten i august, fortæller Peter Jensen, der er administrerende direktør i Safety Solutions Denmark.

Forventer stort publikum

Og det ser ud til, at der bliver nok at lave. Da Rockbæk afviklede, hvad der skulle blive Kim Larsens allersidste koncert den 25. august i 2018, kom der 10.000 mennesker. Men det er ikke utænkeligt, at der kommer endnu flere til august, oplyser Rockbæk.

– Vi har planlagt ud fra, at der kommer 15.000 mennesker. Men billetsalget går forrygende, så det kan være, at vi ender med at lukke endnu flere ind. Men vi har pladsen, så det bliver ikke noget problem, fortæller Jørn Hedemand, der er formand for Rockbæk.

Han forklarer, at tripel-koncerten til august bliver en prøveballon for en endnu større koncert på et senere tidspunkt.

– Tripelkoncerten er endnu et skridt mod en koncert med et større udenlandsk navn, som jo hele tiden har været målet for Rockbæk. Så vi tager det her som en generalprøve, hvor vi får vores erfaringer med et meget stort publikum på Fælleden, forklarer Jørn Hedemand.

Rockbæk så dagens lys tilbage i 2015, hvor der blev arrangeret en koncert i Østre Anlæg med D-A-D og The Sandmen.

Året efter blev det Dizzy Mizz Lizzy, som spillede op til fest sammen med Düne og Go Go Berlin.

I 2017 rykkede man ind på Filmtorvet med Burhan G, L.O.C. og Rasmus Seebach, inden der i 2018 blev afviklet to koncerter. Først en med C.V. Jørgensen og Dizzy Mizz Lizzy og siden koncerten med Kim Larsen & Kjukken.

Efter et års pause kom coronaen, der betød yderligere to års pause, og sidste år blev der heller ikke afviklet koncert, da man var bange for, at folk blev hjemme.

Men nu er tiden atter blevet til store forsamlinger og fest. Jørn Hedemand ser således frem til sommerens koncert og glæder sig især over den store interesse, der har været fra de lokale virksomheder om at være med.

– Vi er overvældet over den store interesse og har måttet lave en liste, for vi har ikke plads til alle i denne omgang, fortæller Jørn Hedemand.