Isglatte vej sendte biler i grøften

Foto: Morten Sundgaard.

Plusgrader og sort asfalt snød bilister torsdag morgen. Vejene var mange steder isglatte, og flere steder endte biler i grøften. Ingen personer kom alvorligt til skade ved uheldene, oplyser kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi Carsten Andersen.

Et uheld med fire biler impliceret ved Roskilde gav ved sekstiden en over ti kilometer lang kø på Holbæk Motorvejen, og det gav problemer og køer ved tilkørslerne.

Da bilerne var bugseret væk, og køen langsomt blev opløst, strandede en lastbil ved afkørslen til Kirke Sonnerup. Det skabte en kø tilbage til afkørslen mod Kalundborg.

Midt- og Vestsjællands Politi fik 5.37 en melding om en bil, der var kørt i grøften på Kvarmløsevej ved Elverdammen. Bilen landede på siden, men ifølge politiets oplysninger, slap chaufføren fra et entreprenørfirma uden skader.

En time senere røg en bil i grøften på Munkholmvej ved Bredetved. Her landede bilen på taget, men chaufføren kunne selv kravle ud. En ambulance var på stedet, men Midt- og Vestsjællands Politi har ingen oplysninger om skader.

Få minutter senere kom endnu en melding om et glatføreuheld. Endnu en bil var kørt i grøften ved Kongsdal. Her blev bilisten kørt til sygehuset for undersøgelse af smerter i ryggen.