Holbæk-sejr over Næstved-talenter

Fodbold: Holbæk gik sejrrigt ud af lørdagens træningskamp mod Næstved, der blev besejret med 4-2.

Holbæk slog Næstveds unge reserver

Foto: Thomas Olsen

Danmarksserieholdet fra Holbæk hentede lørdag den anden sejr i rækken af træningskampe. Næstveds andethold, der i realiteten er et U23-mandskab, blev besejret med 4-2 hjemme i Holbæk Sportsby.

Holbæk havde sat sig selv på svære opgaver mod FA2000 og HIK, der spiller i henholdsvis 3. og 2. division. FA2000 blev besejret med 2-0, mens HIK slog Holbæk med 2-1.

Lørdagens værter fik dog ikke den bedste indledning på træningskampen. Faktisk var det først, da midtbanespilleren Anders Steen Nielsen kom på banen, at hjemmeholdet fik skik på spillet. Nielsen blev sendt på banen, da Sebastian Elvang 10 minutter før pausen blev vist ud med et rødt kort, efter at han havde brokket sig til dommeren.

Næstved kom foran midt i første halvleg, da midterstopperen Josef Elsubaihis skud blev rettet af. Elsubahaihi er til prøvetræning hos sydsjællænderne.

Fire minutter senere fik Lukas Dahl udlignet for Holbæk. I anden halvleg scorede Holbæks seneste forstærkning, højrekantspilleren Rasmus Hansen til 2-1. Tarik Mourhrib øgede, efter at Holbæk erobrede bolden på kanten af feltet med et aggressivt, højt pres.

Indskiftede Thomas Gramkow Sitarz scorede et flot langskudsmål, inden Ludwig Raunholdt gjorde det til 4-2 få minutter før slutfløjtet.

– I første halvleg var vi langt fra den intensitet og spilleglæde, som vi plejer at have. Den kom Anders Nielsen, med, han havde ild i øjnene i dag. Vi blandede også kortene lidt mere end i de to første træningskampe, sagde Holbæks cheftræner Jan Faber, der glædede sig over at slutte opgøret med fire U19-spillere på holdet – flere af dem på kun 17 år.