Boksning for Parkinson-diagnosticerede

Det bliver muligt at prøve boksetræning for Parkinson-diagnosticerede, når der er Sundhedsdag i Holbæk.

Sjov og udfordrende motion for Parkinson-patienter

Boksning for Parkinson-diagnosticerede

Foto: Denis

Hvis man er diagnosticeret med Parkinsons sygdom har man brug for at holde sin krop og sind i god form – ligesom alle andre også ville have gavn af. Når der, lørdag den 20 august, er Sundhedsdag i Holbæk, kan man prøve en af de gode træningsformer for Parkinson-patienter.

– For Parkies er det ekstra vigtigt at holde kroppen i form, da det forlænger den tid, hvor man kan være selvhjulpen. Der er utallige måder at holde sig i topform på, men én af mulighederne er boksetræning. Boksetræningen er en skøn blanding af styrketræning, koordinationstræning, konditionstræning og godt humør. Her får vi sved på panden, masseret smilebåndet og kan træne sammen med andre i samme situation. Som en lille sidegevinst kan man tage en ven, en kollega, et familiemedlem eller lignende med under armen. Alle uanset udgangspunkt kan få noget ud af træningen. Kom og se hvordan en træning foregår på Sundhedsdagen. Her kan man også møde nogle af de aktive boksere, oplyser Dorte Nakskov Lisfort.

Prøv boksetræning for Parkinson-diagnosticerede, når der er Sundhedsdag i Holbæk. Foto: Denis, AdobeStock Foto: denisproduction.com