Bierfest i sportbyen

Fest: Lørdag den 15. april afholdes Holbæk Bierfest i Holbæk Sportsby. Seks foreninger står bag arrangementet.

Nedtællingen til årets bierfest er i gang
Foto: Jens Wollesen
Ved sidste års Bierfest i Holbæk, hvor billedet stammer fra, deltog omkring 1000 gæster. I år forventes det, at endnu flere vil lægge vejen forbi. Foto: Jens Wollesen

Holbæk: Så er det lige straks tid til at finde lederhosen og tyrolerhatten frem.

For lørdag den 15. april afholdes Holbæk Bierfest 2023 i Holbæk Sportsby med alt, hvad der hører sig til af ægte Bierfest menu, Dirndl og store ølkrus.

Det seks mand store orkester TopSeven vil levere syv timers non-stop musik, underholdning og sceneshow til festen.

Det forventes, at 1.200 feststemte og udklædte gæster vil være til stede i den pyntede hal, hvor der skal danses og synges med på populære tyske schlagersange.

Det er seks af sportsbyens foreninger, der står bag den store halfest i Holbæk.

Styregruppen bag Holbæk Bierfest er glade for at kunne lave aftale med TopSeven igen i år, da Holbæk Bierfest 2022 blev en stor succes med over 1.000 glade gæster og et solidt overskud til de medvirkende foreninger.

– Vi har oplevet en endnu større interesse for at deltage i Holbæk Bierfest i år, udtaler Michael H. Jørgensen, der har været tovholder på Holbæk Bierfest siden første gang i 2017, i en pressemeddelelse.

Her fremgår det også, at han og styregruppen forventer, at der kan meldes udsolgt i løbet af kort tid.

Overskuddet fra Holbæk Bierfest går i år til de samarbejdende klubber, som er Team Rynkeby Holbæk, Holbæk Badminton klub, Holbæk Bordtennis Klub, Holbæk Svømme Klub, Holbæk Håndboldklub og Holbæk Basketball Klub.

CQ