Hørsholm – HAR DU HØRT…

HAR DU HØRT...

Ernst Munk, 73, takker af efter mere end ti trofaste år hos Punkt 1 i Kongevejscentret i Hørsholm. Pressefoto

…at de hos Punkt 1 i Hørsholm fyldes med vemodighed, fordi de nu skal sende en god kollega ERNST MUNK på pension. 73-årige Ernst har serviceret Hørsholmborgere og store dele af Nordsjælland med viden og salg af hvidevarer i mere end 10 år fra basen i Punkt 1 i Kongevejscentret. Ernst skulle faktisk have været stoppet for nogle år siden, men valgte at fortsætte som deltidssælger, blandt andet fordi han har været efterspurgt af mange kunder for at give gode købsoplevelser og altid være venlig, godhjertet og behagelig at handle med, oplyser Punkt 1-butikchef JESPER MIKKELSEN. Han tilføjer, at kunderne er velkomne til at komme og handle en sidste gang hos Ernst i dagene 29., 30. og 31, marts, hvor man også kan ønske ham en god tredje alder og se butikkens særtilbud i den anledning.

Artiklen fortsætter under foto…

Ernst Munk, 73, takker af efter mere end ti trofaste år hos Punkt 1 i Kongevejscentret i Hørsholm. Pressefoto

…at de to unge fodboldtalenter GUSTAV MORTENSEN og TOBIAS STORM, der begge går i 3.g på Rungsted Gymnasium, netop er blevet udtaget til U19-landsholdet, som her i marts skal kæmpe om deltagelse ved EM-slutrunden på Malta senere på året. Modstanderne er Spanien, Ukraine og Luxembourg. Kun puljevinderen kvalificerer sig. Fra Rungsted Gymnasium er der naturligvis glæde og stolthed over deres to elever og står klar til følge med på sidelinjen. Både Gustav, 18 år og fra Nivå og Tobias, 18 år og fra Hørsholm, spiller til dagligt i Lyngby Boldklub. Begge er Team Danmark-elever, som betyder, at de har mulighed for at dyrke deres elitesport samtidig med skolen.

Artiklen fortsætter under foto…

Gustav Mortensen og Tobias Storm, begge 18 og 3.g-elever på Rungsted Gymnasium er udtaget til U19-landsholdet, som her i marts skal spille tre afgørende EM-kvalifikationskampe. Foto: Rasmus Falck, Lyngby Boldklub

…at den kendte billedkunstner PER ARNOLDI blev aldeles rasende på AUKTIONSHUSET HØRSHOLM, fordi huset satte to af kunstnerens serigrafier – to kompositioner med stole – på auktion, selv om de efter Arnoldis mening var i så dårlig stand, at de ikke bør bringes i omløb. – Tag dem for helvede af! Smid dem væk! Fortæl sælger, at I ikke handler med skrald! lød den kontante opfordring til auktionshuset, der dog ikke har tænkt sig at tage dem af auktionen på husets hjemmeside. Det er i øvrigt også for sent nu: Auktionen er slut. Arnoldis serigrafier blev den 15. marts solgt for 400 kroner. De var vurderet til 600 kroner med en startpris på 300 kroner.

Artiklen fortsætter under foto…

Den kendte kunstner Per Arnoldi mente ikke Auktionshuset Hørsholm skulle have sat to af hans serigrafier på auktion. Det er de i for dårlig stand til, mente kunstneren. Nu er de solgt.

…at HØRSHOLM FOLKEDANSERFORENING gerne ville have haft et tilskud fra kommunen til en tur til Sverie i maj? Det får de dog ikke, Sports-, sundheds- og kulturudvalget (SSKU) sagde nemlig nejk til foreningens ansøgning om 4.800 kroner til en tur til LEKSANDS FOLKDANSLAG i Sverige. De svenske dansevenner i Leksand er vært ved et venskabsbytræf, og Hørsholm Folkedanser­forening søgte om tilskud til rejseudgifter i forbindelse med turen. – Desværre er der ikke råd til at støtte foreningers udlandsrejser, begrunder udvalgsformand CAROLINE VICTORIA CHRISTENSEN (S) afslaget.

Artiklen fortsætter under foto…

Hørsholms folkedansere – ikke dem på Mie Neels foto, de er fra Holbæk-regnen – får ikke tilskud fra kommunen til en rejse til venskabsbyen Leksand i Sverige. Foto: Mie Neel

…at KASPER KONGSHGAMMER den 1. februar tiltrådte som byggeleder hos Hørsholm-virksomheden SKOU GRUPPEN? Kasper har tidligere arbejdet i firmaet som tømrer, før han fik sin uddannelse som bygningskonstruktør. Kasper Kongshammer er 29 år og uddannet bygningskonstruktør fra KEA Københavns Erhvervsakademi i 2021. Senest har han arbejdet som byggeleder hos AK Service & Vedligehold A/S. Før det var han tømrer hos Larsen & Bülow Byg ApS og en kort overgang også hos Skou Gruppen.Kasper bor snart i Stenløse i et gennemrenoveret hus.

Kasper Kongshammer har tidligere arbejdet i Skou Gruppen som tømrer.